Horoszkóp 2017.08.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap összességében jónak mondható, olyan dolgok hangozhatnak el, amik miatt örömödben fülig ér majd a szád. Érdemes lenne beiktatni testmozgást, mert ez további jó hatással lehet a kedélyállapotodra, és a fizikumodra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha tudatában vagy minden tettednek, minden mozdulatodnak, akkor nem történhet veled olyasmi, amit nem szeretnél. Illetve a heves, meggondolatlan cselekedetnek baleset lehet a következménye, vigyázz jobban magadra!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé ingerlékenyebb lehetsz a mai napon, és problémáid adódhatnak a közvetlen környezetedben élőkkel, ám ez sem tart örökké. Talán, ahogy vége a mai napnak, úgy érezheted felszabadultabbnak magadat. Alkalmas a nap nagyobb vásárlás bonyolítására.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Őszinte érdeklődést tanúsíthatsz a mai napon mások iránt. Kiváló ez a nap csapatmunkára, főleg ismerős közegben. A sors lehetőséget kínál arra, hogy fontos ügyben közös nevezőre juss olyan valakivel, aki fontos neked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, ami miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad. Megtörténhet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel már jó ideje nem találkoztál. Kiváló a mai nap hivatalos ügyek intézésére, orvosi vizsgálatra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a korábbi kapcsolatodból van utódod, akkor vele kell most többet törődnöd. Még az is lehet, hogy miatta át kell szervezned a napodat. Pénzügyek intézésére is remek ez a nap, mert minden könnyedén és gyorsan megy.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Belső békés és szeretetteljes viszonyulásod embertársaidhoz a környezetedből is éppen ezt váltja ki, vagyis soha nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint amit adsz, éppen azt fogod visszakapni. Barátnak szüksége van a segítségedre.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy intellektuális érdeklődésed felélénkül a mai napon, a nem e világi dolgok például jobban izgatnak, és olyan valakivel hozhat össze a sors, aki ebben a témában nagyon otthon van.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nem lépsz az ájtatosság kelepcéjébe, nagyon kellemes lehet a mai napod. A munkahelyeden olyan változások történhetnek, amik hatással lehetnek a te életedre. A sors lehetőséget kínál arra, hogy elérd mindazt, amit nagyon szeretnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon. Érdekes módon, ha ezt valaki ki akarja kényszeríteni, akkor kőkeményen ellenállhatsz, viszont, ha önként teszed, akkor nem esik nehezedre. Internetes banki tranzakció bonyolítására nem jó a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Furcsa lesz ez a mai nap, hirtelen, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki vita. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan kell tenned. Ha viszont békén hagynak, akkor nagyobb áldozatra leszel képes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

RNyugtalan perióduson mehetsz most keresztül, amikor nagyobb személyes szabadságra törekszel. Gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányban haladsz-e. Az ilyesfajta önelemzésnek van itt az ideje, sokat tanulhatsz belőle.