Horoszkóp 2017.08.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most semmit sem kellene erőltetni, mert minden másként alakul, mint ahogyan szeretnéd. Olyan valakivel is összehozhat a sors, akinek az állásodra fáj a foga. Légy határozott, és védd meg saját magadat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy a háttérben állva lépsz a tettek mezejére – vagyis, minél kevesebben tudják, hogy mit és hogyan teszel annál jobb, mert annál sikeresebb leszel. A szerelmi kapcsolatodban feszült helyzet jöhet létre, a jövője rajtad múlik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A fontosabb, pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket el kellene halasztani, mert minden másként alakulhat ebben a témában, mint ahogyan azt szeretnéd. Olyan hír is eljuthat ma a füledbe, ami miatt több dologról változtatod meg a véleményedet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amit nem tudsz uralni, és ami miatt kétségbe is esel. Kérj segítséget, mert egy kívülálló tanácsát megfogadva, ha nem is könnyedén, de egyszerűbben túljutsz ezen az idegőrlő szituáción.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha egy mód van rá, el kellene halasztani egy olyan megbeszélést, ami nagyon fontos neked, ugyanis minden másként alakulhat, mint ahogyan azt szeretnéd. Olyan valakivel is összetalálkozhatsz, akitől bátran kérhetsz segítséget, támogatni fog téged.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet jön létre, ami akár szakításhoz is vezethet. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. A gondjaidat oszd meg másokkal, különben a szorongás megbetegít.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A házasságokban, régi együttélésekben kibékíthetetlenné válhat az ellentét közöttetek. Nem lesz kedved ahhoz, hogy a problémákat megbeszéld, mert feleslegesnek tartasz minden szót. Váratlan találkozás miatt a kedved jóra fordulhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Előfordulhat, hogy valaki rosszindulatú viselkedése miatt mélyen csalódottnak érzed magad. Rokonnak szüksége van a támogatásodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked magtartása miatt összeszorul a szíved. Sajnos nem a te akaratodon múlnak most a dolgok. Az alkalmazkodáson kívül szinte semmi mást nem tehetsz. Pénzedre jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Felettesről vagy jót mondj, vagy semmit. Nem kedvez az idő állásváltoztatásnak, még akkor sem, ha a jelenlegi helyzetedet elviselhetetlennek tartod, vagy éppen most adódik egy nagyon jó lehetőség. Ami ugyanis most pozitív, az később negatív lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden jön létre olyan helyzet, hogy egyik ámulatból a másikba esel. De az is lehet, hogy a felettesednek olyan gondjai vannak, amik kihatnak a munkájára, és ez befolyásolhatja a te életedet, a te munkádat is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Van olyan baráti kapcsolatod, ami nem állja ki a mostani próbát. De az is lehet, hogy abban a közösségben, aminek te is a tagja vagy, több az irigy és rosszindulatú személy. Próbálj meg velük szemben három lépés távolságot tartani, így elkerülheted a nagyobb csalódást.