Horoszkóp 2017.08.22.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, és ennek hatására olyan dolgokra ragadod magad, ami miatt a későbbiekben szégyenkezel majd. Felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit. Ha házas vagy, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy kollégád az idegeiden táncolhat. De az is lehet, hogy olyan munka szakad a nyakadba, aminek elvégzése nem lesz könnyű feladat. Kollégával szemben légy távolságtartó, mert amit most elárulsz neki, azzal később visszaélhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, elsősorban a partnered miatt. Amennyiben szülő vagy, gyermeked sem fogad szót neked, ami miatt az idegeid megfeszülnek. Egészségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban vitára kerülhet sor. A régi mondás, mi szerint „okos enged, szamár szenved” soha nem volt még aktuálisabb. Ingatlannal, családtaggal kapcsolatban is feszült helyzet jöhet létre. Ha meg tudod őrizni a hidegvéred, minden az elképzeléseid szerint alakul.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Próbálj meg a mai napon mindenkitől nagyobb távolságot tartani, így elkerülheted, hogy őrültnek bátran nevezhető helyzetbe kerülj. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a túlzásokra, ami a magánéletedet teszi feszültté, és olyan helyzet jön létre, amit nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elragadtatottságot érezhetsz – az a fontos, hogy ne dicsekedj, bármilyen büszke vagy.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon kísért a múlt, olyan dolgok merülhetnek föl, olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik régen fontosak voltak, nagy szerepet játszottak. Tévedés miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. A szabályokat tartsd be.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan titok jut a tudomásodra, amit meg kellene őrizned, mert ha továbbadod, abból nagyon kellemetlen helyzet alakul ki. Ráadásul elveszítheted egy olyan személynek a barátságát is, akire a következő időben nagy szükséged lesz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon nem az anyagiak játsszák az életedben a főszerepet, akkor nem lesz okod panaszra. Ha házas vagy, társadnak munkával, megélhetéssel kapcsolatos gondjai miatt a te ráncaid is szaporodhatnak. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vigyázz, hogy a mai napon nehogy megsérülj! Megtörténhet, hogy emésztési zavarok alakulnak ki a zaklatott lelkiállapotod miatt. Legjobb, ha nem eszel semmit, amikor ideges vagy elcsigázott vagy, így elkerülheted a rossz közérzetet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé veszekedős hangulatban leszel, úgy érezheted, meg kell védened a hitedet, mintha a becsületed forogna kockán. Ha meg kell győznöd valakit valamiről, akkor lesz hozzá elég önbizalmad, csak óvakodj az öntelt, tudálékoskodástól.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Elmerülhetsz az álmok birodalmában, és olyan dolgokat képzelsz, amiknek semmiféle valóságalapja nincsen. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a nagyobb csalódást, a kiábrándulást. Pénzedre sokkal jobban vigyázz!