Horoszkóp 2017.08.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán az Újhold számlájára írható, hogy a mai napon kicsit érzékenyebb vagy az átlagosnál. Ráadásul olyan dolgok is eszedbe jutnak, amik miatt összeszorul a lelked és könny csillog majd a szemedben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Figyelmednek a fókuszában a mai napon a családod állhat. De az is lehet, hogy egy váratlan eseménynek köszönhetően át kell szervezned a napodat, ami nehezebben megy. Pénzügyek alakulása miatt minden okod meglehet az örömre.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amire talán még a legmerészebb álmaidban sem került sor. De az is lehet, hogy neked támad fantasztikus ötleted, amit érdemes lenne papírra vetni, mert meg fogod tudni valósítani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan dolog történhet, ami miatt később mélyebben zsebbe kell majd nyúlnod. A szerelem ege azonban vakítóan kék lehet…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Tele agy életerővel, tetterővel, életörömmel. Nincs most hangulatod a taktikázáshoz, az alkudozáshoz, ezért olyan dolgokba is belemehetsz, amikre korábban nemet mondtál volna. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rendben van, ha meg akarod mutatni magadat egy kicsit a világnak, vagy élére akarsz állni a változásoknak. Tedd hát meg, de ne felejtsd el a többiek tudomására hozni ezt, mert nélkülük tényleg nem jutnál sokkal előrébb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A legjobb, ha ezt a napod közös munkálkodással töltöd másokkal együtt. Barátkozó hangulatba lehetsz, és szeretnél a középpontba kerülni – legalább egy kicsit. Elismerésre vágysz a családtagjaid és a barátaid részéről.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, tedd félre a munkát, hacsak kifejezetten épp abban nem találod örömödet. Ha valóban szereted a munkádat, ma némi elismerésben lehet részed, ami nagyon jó hatással lesz a kedélyállapotodra.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jól érezheted magad a bőrödben, barátságos leszel és szórakozni vágysz, mindegy hogyan. Az optimizmusod is szerepet játszhat abban, hogy jó benyomást teszel másokra. Kapcsolódj ki a barátaid társaságában.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálni, beleértve jogászokat is. Figyelj magadra, hogyan reagálsz másokra és arra, a többiek veled szemben milyen magatartást tanúsítanak. Koncentrálj a céljaid elérésére.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Hatalmi pozícióban lévő személyekkel kell foglalkoznod, akiknek vagy imponálni fog elkötelezettséged vagy nem. Ez attól is függ, hogy ők fenyegetve érzik-e magukat miattad vagy csak egy értékes igavonónak tartanak…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nyilvános odafigyelésre vagy elismerésre vágysz, ez most valóra válhat. A sors olyan helyzetet teremt, amikor remek alkalom kínálkozik az előmenetelre, erőfeszítéseid így is, úgy is meghozzák a sikert.