Horoszkóp 2017.08.20.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A házasságokban, régi együttélésekben sok minden alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. A lelked csordultig lesz szeretettel, szerelemmel. Olyan valaki jelentkezhet, aki mélyen megbántott, a felbukkanása elégtétellel tölt el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ez most nem esik nehezedre. Inkább örömmel tölt el a tevékenység, aminek a hatását később élvezed majd. Rokonnak légy a segítségére, még akkor is, ha nem kéri, de látod, hogy erre lenne szüksége.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akiről úgy gondolod: lelki társak vagytok. De az is megtörténhet, hogy a társaddal olyan eseményen vettek részt, ami mindkettőtöket igazán nagy élményhez juttat majd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan nagy mázlid lehet, hogy találsz egy tömött pénztárcát. Anyagi szempontból pompás napod lesz, mert a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Rokon miatt az idegeid ismét megfeszülhetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, ami befolyással lesz a jövődre. Rendkívüli energikusság lehet most rád jellemző, ezért nincs olyan feladat, amit ne tudnál elvégezni. Többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki régen az életed része volt.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az állatöv nagy mázlistájának érezheted magad a mai napon, mert a környezted úgy gondolja, neked csak megszületni volt nehéz. Többen úgy láthatják, te vagy Krőzus reinkarnációja: amihez nyúlsz, arannyá válik.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érdemes lenne a mai napot baráti társaságban tölteni, ahol a középpontban állsz, és olyan dolgok hangoznak el, amik elégedetté tesznek. Ha utazol, hajlamossá válhatsz a feledékenységre, ami bosszúsághoz vezet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódhat. Ha dolgoznod kell, akkor ez most nem esik nehezedre, de az is lehet, hogy a feletteseddel olyan nagyon jól kijössz, mint talán eddig még sohasem. Gyermekkel nehézség adódhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érdemes lenne mozgásban tartani magadat fizikailag, hogy jól ki tudd használni a mai napon adódó lehetőségeket. Nagyon sok energiád lehet a mai napon, de önfegyelem dolgában sajnos nem állsz a helyzet magaslatán.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Számottevő energiával rendelkezhetsz, fegyelmezetten kellene törekedned arra, hogy minél több feladatot végezz el, mert ez most nem fog nehezedre esni. Ha családi programon veszel részt, akkor próbálj meg kedves lenni mindenkivel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben boldog pillanatok követhetik egymást. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor egy olyan személlyel jöhetsz össze, akiért meg kell küzdeni. De ez a küzdelem minden pénzt megér! Hajrá! Vágj bele!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor égni fog a kezed alatt a munka. Olyan rokonnak lehetsz a segítségére, aki nehéz helyzetben van. A szerelmi viszonyokban roppant kellemes dolgok történhetnek, amik boldoggá tesznek.