Horoszkóp 2017.08.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy a mai napon megszáll az ihlet, és magad elé képzelsz egy másik valóságot. A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, ha rájuk hagyatkozol, elkerülsz egy kellemetlen helyzetet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Realitásérzéked a mai napon hiányos, ezért a fontosabb döntéseket, főleg amik az anyagiakkal kapcsolatosak, el kellene halasztani. Még akkor is, ha úgy tűnik, semmi akadály nem merülhet fel a bevétel növekedésével kapcsolatban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan dologban válsz megbocsájtóvá, amiről korábban ezt el sem tudtad képzelni. Valakinek a rajongása viszont terhessé válhat a számodra, úgy érzed, szinte megfojt a szeretetével.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Teljesen egynek tudod érezni magad azokkal, akiket szeretsz. Ha titkos viszonyt folytatsz, olyan erősen kötődhettek egymáshoz, hogy felmerül, komolyra kellene ezt a kapcsolatot fordítani. Közlekedéskor őrült helyzet jöhet létre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hajlamossá válhatsz arra, hogy valakit túlzottan idealizálj, ezért nem szerencsés ez a nap arra, hogy konkrét döntést hozz, vagy elkötelezd magadat valakinek az oldalán. A meglévő viszonyokban határtalanul boldognak érezheted magad.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Realitásérzéked a mai napon valamivel gyengébb ugyan, de szépérzéked és fogékonyságod annál gazdagabb. Álmodozz csak nyugodtan, viszont a gyakorlati kivitelezéssel még várj egy kicsit. A szekrényeidben rendet tehetnél!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A kreatív képzelőerőd a mai napon szárnyakat kaphat, ahogyan a szépség és a harmónia iránti fogékonyságod is. Kedvedre lesz a szép környezet, egy műalkotás, vagy egyéb művészetekkel kapcsolatos élmény is feldobottá tesz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon javíthatatlanul romantikus lehetsz, és ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor valóban eggyé válsz azokkal, akiket igazán szeretsz. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Azon veheted észre magad, hogy álmodozással töltöd a napodat, és nincs elég ambíciód az ügyek intézésére. Ha így van, akkor érezd jól magad, néha mindnyájunknak szüksége van feltöltődésre álomországban is…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rá tudsz hangolódni mások igényeire és érzelemvilágára. A megérzéseid és a logikád között feszültség alakulhat ki. Hallgass az ösztöneidre, mert ezek most tökéletesen működhetnek, és elkerülöd a kellemetlenséget.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma lobbanékony lehetsz, ezért nagyon fontos, hogy óvatos légy, különösen közlekedés során, mert ennek a viselkedésnek a hatására akár balesetet is szenvedhetsz. Pároddal szemben légy türelmesebb!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor rengeteg feladatot kell ellátnod, ám a fizetség nem áll arányban a munkával. Ennek azonban teljesen felesleges hangot adni, mert nem találsz a témában nyitott fülekre. Valaki ajándékkal lephet meg.