Horoszkóp 2017.08.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor diplomatikus viselkedésre lenne szükség, különösen akkor, ha a társad és a te rokonaid nem ápolnak egymással jó viszonyt. Kiváló az idő arra, hogy az otthonodat szépítsd, új receptet próbálj ki.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Tisztában lehetsz a mai napon az egészséges társkapcsolathoz nélkülözhetetlen kötelességekkel és örömmel teszel ezeknek eleget. Érdemes lenne megvitatni és tisztázni a partnereddel egymás nézeteit, kölcsönös elvárásait a kapcsolaton belül.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valaki iránt érzel vonzalmat, aki korban jelentősen eltér tőled. Viszont nemet kellene mondani egy olyan kapcsolatra, amit már befejeztél – nincs semmi értelme az újrakezdésnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Jó ez a mai nap arra, hogy üzleti ügyekkel foglalkozz vagy beszerezéseket, vásárlásokat bonyolíts. Ma nem az érzelmek, hanem az ész és a logika irányítanak, ennek hatására hozhatsz meg egy fontos döntést.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mind a régebbi, mind az új kapcsolatok stabillá válhatnak, ami nagyban hozzájárul a nyugalmadhoz, a kiegyensúlyozottságodhoz. Hajlamossá válhatsz félrevonulni, és hideg fejjel döntést hozni, amivel sikert érsz el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Befelé tekintésre kerülhet sor, aminek segítségével önismeretre teszel szert. Sok mindenre rájöhetsz, aminek segítségével megtalálod a helyed a világban, és a párkapcsolatod is neked tetszően alakul.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Furcsa kettősség uralkodhat el rajtad a mai napon. Egyfelől szólít a kötelességtudat, másfelől viszont szeretnél egy kicsit szórakozni, lazítani. Ha így van, akkor most inkább maradj a kötelességnél. Közlekedéskor bosszúság érhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma talán nem lesz kedved úgy viszonyulni másokhoz, mint általában. Ne is próbáld megjátszani magad, egyszerűen csak várd meg, amíg ez a csillagállás elmúlik. Próbálj meg felvidítani egy olyan személyt, aki fontos neked.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Egészségi probléma alakulhat ki nálad, de az is lehet, hogy egy beteg személynek leszel a segítségére. Kiváló az idő banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésére. Váratlan vendég állíthat be hozzád, aki úgy hiányzik, mit púp a hátadra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Figyeld meg a mai napon a reakcióidat, mert abból rengetegedet tanulhatsz saját magadról. Átmeneti lehangoltság vehet erőt rajtad, amikor hajlamossá válsz túlságosan sötéten látni a dolgokat. Ám ez a helyzet csak mára lesz jellemző.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló ez a mai nap a befektetésekre, mert, ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állsz. Érdemes lenne egy hosszú hétvégét beiktatni, amikor csak arra van gondod, hogy lógasd a lábad. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Váratlan izgalmak adódhatnak a mai napon. De az is lehet, hogy türelmetlenné válsz. Amennyiben most alakul ki egy új kapcsolat, akkor az olyan izgalmas lehet, mint amilyenről álmodoztál. Extra bevételre nyílhat most lehetőség.