Horoszkóp 2017.08.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fellépésed most nem tűnik olyan fenyegetőnek mások szemében. Inkább magabiztos, semmint önző hozzáállásodnak köszönhetően ma sokkal könnyebben szert tehetsz mások támogatására.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az önfegyelem a mai napon nem tartozik az erősségeid közé, ami azért jelenthet nagy gondot, mert így olyan valakinél húzhatod ki a gyufát, aki nagyon sokat tud ártani neked. Mielőtt megszólalsz, számolj el háromig.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma hajlamossá válhatsz a szertelen költekezésre. Ha azonban fékezni tudod magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheted be a pénzedet. A szerelmi kapcsolatokban túlzásba eshetsz, ami a társadat kiborítja.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Már csak az hiányzik, hogy egy rokonnal kerülj olyan helyzetbe, ami miatt a törvényt, a hatóságokat kell segítségül hívni, hogy rendezni tudjátok a vitás ügyet. A párkapcsolatodban a kedvesednek nagyobb szüksége van most a gyengédségre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jól érezheted magad a bőrödben, barátságos vagy, szívesen töltöd az idődet emberek között. Mások is élvezni fogják a társaságodat – feltéve, ha nem kezded hibátlannak beállítani magad. Kolléga kedvessége boldoggá tehet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az akaraterőd ma gyenge lehet, ezért vigyáznod kellene arra, mit engedsz meg magadnak, amikor társaságban vagy. Ma jól tennéd, ha nem bonyolítanál olyan dolgokat, amik nagyobb pénzkiadással járnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma ne indulj el vásárolni, ha tartani akarod magad a költségvetésedhez, erős önkontroll híján nagyon is hajlani fogsz arra, hogy olyan dologra adj ki pénzt, amire nem kellene.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kellemes nap várhat rád, elsősorban a kapcsolataid miatt. Még az is lehet, hogy új kapcsolatba bonyolódsz, ami miatt később akár a falba is verheted a fejedet. A munkahelyeden a dolgok a kedved szerint alakulhatnak.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Alapvetően kellemes napnak nézel elébe, feltéve, ha kellő önmérsékletet tudsz tanúsítani, és semmit sem viszel annyira túlzásba, hogy azt rögtön meg is bánd. A munkahelyeden érdekes helyzet alakulhat ki, amiből jól kerülsz ki.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma azért alakulhatnak ki problémák, mert nehezebben fejezed ki magad. Az is lehet, hogy szakításra kerül sor, ami azonban nem végleges – később adhattok magatoknak egy újabb esélyt a folytatásra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A most kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lehetnek. Gyakorlatias hozzáállásodnak köszönhetően a legtöbb üzleti ügyből előnyöd fog származni, ami miatt hallatlanul boldog leszel. Vásárlásra kedvez az idő.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Jól megállhatod a helyed a nagyobb odafigyelést igénylő, aprólékos alkotó munkában. De művészi élményekben is részed lehet, ami jó hatást gyakorol a lelkiállapotodra. Közlekedés során kellemetlenség adódhat.