Horoszkóp 2017.08.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Rokonra nagyobb figyelmet kellene fordítanod, illetve az otthonod biztonságára is jobban kellene ügyelned. Az is lehet, hogy elromlik valami, aminek a pótlása sokkal több pénzedbe fog kerülni, mint amennyire most gondolsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elérkezik a pillanat, amikor kifejezésre kellene juttatnod a törekvéseidet mások előtt – és ezt most minden cirkusz nélkül meg tudod tenni. Ha vannak ötleteid, akkor könnyen fog menni a csapatmunka, mások lépést tudnak tartani veled.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kemény fizikai erőfeszítés jelenti a legtöbb örömet ma számodra. Bele is rokkannál, ha csak ücsörögnöd kellene egész nap. A munkád során azonban olyan személyekkel jöhetsz össze, akiknek a viselkedése jól felidegesít majd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Magabiztosabb, határozottabb, energikusabb vagy, mint általában. Jó alkalom kínálkozik, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezései formákat találj, hallgass a belső parancsszóra és a végén még önmagadat is meglepheted.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogod a dolgot, és képes leszel több mindent jól csinálni. Jól tennéd, ha többet mozognál, mert ez lelkileg is jó hatással lesz rád.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Jól érezheted magad a bőrödben, energikus leszel. Mindenképpen használd most fel ezt az energiát, a visszatartása ugyanis káros hatással lehet a jövődre nézve. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet jöhet létre, légy őszinte magadhoz!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha nem vagy elég biztos abban, hogy az agresszív feszültséget ledolgoztad, légy rendkívül óvatos, mert akár össze is törheted magad. Fertőzéses betegség kialakulására is nagyobb most az esély. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy problémát nem is lehet azonnal megoldani, akkor is jobb, ha elébe mész, és tiszta vizet öntesz a pohárba. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor, amik miatt azért nem érdemes idegeskedned, mert elkerülhetetlenek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az igaz szerelem útja – de bármely más kapcsolaté is – nem éppen zökkenőmentes a mai napon. Egyikőtök sem enged, egy tapodtat sem. Foglalkozz a problémákkal, így enyhítheted a felgyülemlő feszültséget.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Foglalkozz a problémákkal – ennek hatására felszámolhatóvá válik a feszültség, ami még egy régi, és számodra fontos kapcsolatot is szétzilálhat. Közlekedés során nagyobb figyelemre van szükség, mert összetörheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet egy rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell szállnod, de ne utasítsd el a kompromisszumot.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Semmit se tegyél tisztán önző okokból, ezzel csak heves ellenállást válthatsz ki. Körültekintően tervezd meg a céljaidat, így arathatod le a befektetett munkának a gyümölcsét. Kiváló az idő jótékonykodásra.