Horoszkóp 2017.08.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, ami miatt idegessé válsz. Az is lehet, hogy valaki a háttérben állva mondhat rólad negatív dolgokat, de az is előfordulhat, hogy a feletteseddel kerülsz nehéz helyzetbe.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Keresheted a kiutat a mindennapokból, izgalmakra vágysz, és a sors olyan helyzetbe hoz, hogy ezeket meg is kapod. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a gondviselés, aki miatt más színben látod az életedet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érzelmeid a mai napon roppant intenzívek lehetnek, szexuális fellángolásoddal pedig még önmagadat is megdöbbented. Olyan valaki iránt érezhetsz mélyen és gyengéden, akivel, ha kapcsolatba kerülsz, később nehezen tudsz majd megszabadulni tőle.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések miatt válhat az életed bonyolulttá. A legjobb, ha ezeket a többlet energiákat célirányosan használod fel a párkapcsolatodban, így élvezni fogod a tűzijátékot, ami ezután következik…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, miután a felszín alatt kutatod a lényegüket – most ugyanis nem elégszel meg a külszínnel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkádban mutatkozik meg a belső felfokozottság, amit érzel és az ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válhat. Szerelmes érzéseid és szexuális étvágyad ma felerősödhetnek és könnyedén ki is tudod fejezni őket.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egy kapcsolatod új mélységei tárulhatnak fel előtted. Bármilyen most kezdődő viszony tűzvészként terjedhet szét benned. Legjobb azonban, ha hagyod egy kicsit lehűlni a dolgokat, mielőtt végleg elköteleznéd magad.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A kapcsolataid érzelmi hőfoka megnő, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség. Engedd átalakulni a kapcsolatot.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Óriási szerencséd lehet ezen a napon, amikor még olyan álmod is valóra válik, amiről már lemondtál. Olyan pénz is ütheti a markodat, amiért nem kell kőkeményen megdolgoznod. Baráti kapcsolatért neked kell többet tenned.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ne erőltesd túl magad a mai napon. Bánj óvatosan az éles tárgyakkal is, mert most még egy kenőkéssel is megvághatod magad. A párkapcsolatokban olyan feszültté válhat a helyzet, hogy félő, a viszony véget ér.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha egy közösségnek vagy a tagja, akkor olyan események történhetnek, amik miatt egyik döbbenetből a másikba esel. Fontos, hogy ne adj tanácsot, még akkor se, ha erre kérnek, mert ezért később te leszel majd a bűnbak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Saját érzéseid előtt is döbbenten állhatsz: forgószélszerűen köszön az életedbe a szerelem, és amilyen gyorsan jött, éppen olyan gyorsan megy majd. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meglehet majd az örömre.