Horoszkóp 2017.08.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás lehet a mai napod, amikor több dolog alakul úgy, ahogyan azt szeretnéd. A munkában, megélhetésben a legszebb álmaid válhatnak valóra. A házasságokat, régi párkapcsolatokat a féltékenység zöld szemű szörnyetege teheti nehézzé.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy valaki kellemes meglepéssel szolgál, és ez miatt elégedettséget, boldogságot érel. De jobban kell ügyelned arra, amit mondasz, mert valaki kiforgathatja a szavaidat. Pénzedre is jobban ügyelj!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A pénzügyek kerülnek a mai napon a fókuszba, jobban kellene vigyáznod a vagyonodra, mert meglophatnak, vagy egy figyelmetlenségnek köszönhetően kár érhet. A szenvedély lángja magasra csaphat, még a szexmentes kapcsolatokban is…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatod állhat a mai napon a figyelmed középpontjában. Fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedj, ellenkező esetben olyan helyzet jöhet létre, ami miatt a kapcsolatod akár véget is érhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha vannak titkaid, azokra nagyon vigyázz, mert ha napvilágra kerülnek, akkor kő kövön nem marad. De az is lehet, hogy valaki rád bízza a titkát, amit nagyon nagy kihívás lesz nem kikotyogni. Nagyobb vásárlást most bonyolíts.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik annyira irigyek lehetnek most rád, hogy meg tudnának fojtani egy kanál vízben. Figyelmednek a fókuszában a pénz állhat, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkában, megélhetésben olyan események történhetnek, amik érzékenyen érintenek téged is. Egy irigy és rosszindulatú személy miatt eheted a kefét. Felettesed nyitott az elképzeléseidre, most add neki elő.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, amikre ha hallgatsz, nehéz helyzetet fogsz elkerülni, illetve igent mondasz olyasmire, amivel nagyobb bevételre teszel szert. Valaki, aki közel áll a szívedhez, örömöt szerezhet neked.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória ragyog a fejed fölött. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére, mert nagyon jó lehetőséget csíphetsz meg. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz úgy viselkedni, mint egy zsebdiktátor. Ez a magatartás nincs jó hatással sem a párkapcsolatodra, sem az emberi viszonyaidra, ezért mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig, így elkerülheted a kínos helyzetet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden olyan szituáció jöhet létre, ami miatt idegessé válsz. De az is lehet, hogy a kollégák között van olyan, akinek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Egyéjszakás szerelmi kalandba is belebonyolódhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A szerelmi kapcsolatokat a féltékenység, az erőteljes birtoklásvágy teheti nehezebbé. Valaki olyan tanácsot adhat, amit jobb lenne, ha nem fogadnál meg, mert éppen az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél, amire vágysz.