Horoszkóp 2017.08.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben úgy alakulnak a dolgok, hogy ami most elhangzik, az nem lesz kőbe vésve, azt később módosíthatod. De az is lehet, hogy olyan személy ad hírt magáról, akivel egykor nagyon jó viszonyt ápoltál

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Sokkal körültekintőbb vagy a mai napon, mint általában. Jól tennéd, ha művészetekkel foglalkoznál, mert az ebbéli élmények feltöltik lelki és szellemi energiaraktáraidat. Egy találkozás izgalomba hozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess belé. Ha van olyan pénzed, amit titkos helyen tartasz, akkor írd fel, hova dugtad, mert később el fogod felejteni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az önfegyelem nem az erősséged, hajlamos lehetsz a mai napon szertelenül költekezni. Ám, ha meg tudod fékezni magad, akkor okosan, ésszerűen és nyereségesen fektetheted be a pénzedet, és ez elégedetté tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jól tennéd, ha azoknak a személyeknek a társaságában töltenéd az időd nagy részét, akik fontosak a számodra, akik előtt nem kell megjátszanod magad, hanem az lehetsz, aki vagy. Ha dolgoznod kell, remekül megy majd a munka.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan dolog kerülhet most terítékre, aminek a végére nem tudsz pontot tenni. Ezzel a témával a későbbiekben ismét foglalkoznod kell, amitől majd idegrohamot kaphatsz. Egy tévedés sokba kerülhet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha társaságban töltöd az időd, akkor fantasztikusan érezheted majd magad, összehoz a sors egy olyan valakivel, aki a jövőben a segítségedre lesz. Az esetleges fejfájásnak a kevés folyadékfogyasztás lehet az oka.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ne számíts a mai napon arra, hogy sok mindent el tudsz intézni, aminek az elsődleges oka az, hogy nincs is hozzá kedved. Ha szülő vagy, gyermekedet ne büntesd meg az esetleges szertelen viselkedése miatt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nagyon kevés az energiád, ezért jobb lenne, ha nem foglalkoznál semmivel, csak azzal, ami örömet okoz. Ha nem muszáj, ne is menj vásárolni, jobban járnál, ha csak olyan dologra költenél, amire nagyon muszáj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon fontos, hogy a mai napon kiállj a meggyőződésed mellet ahelyett, hogy feladnád egyéniségedet egy kapcsolatért. Ez most próbatétel. De az is lehet, egy varázslatos személlyel hoz össze a sors…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Felébredhet benned a szexuális vágy és szenvedély, a szex pedig kölcsönösen kielégítő lesz. Meglehet, hogy egy új szerelmi kapcsolatra vágysz, és ez most be is fog jönni. Családtaggal nincs értelme vitába bonyolódni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvezhet, még akkor is, ha csak az otthonod csinosításáról van szó – nem kell feltétlenül Picassónak lenned ehhez. Ha dolgoznod kell, akkor egy kolléga az idegeidre mehet.