Horoszkóp 2017.08.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jól tennéd, ha a családtagjaiddal töltenéd a mai napot. Szervezz velük közös programot, nagyon jól fogjátok érezni magatokat, és azokat a dolgokat, amik ma történnek, nem fogjátok elfelejteni. Az értéktárgyaidra jobban ügyelj!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napot töltsd pihenéssel, ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is odaférjen. Ha baráti társaságban töltöd az időd nagy részét, akkor jól érzed majd magad.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha ma dolgoznod kell, akkor jól fogod érezni magad a bőrödben, a munka pedig úgy megy majd, mint a karikacsapás. Ha kollégával töltöd az időd egy részét, akkor is remekül elleszel, fontos dolgokat is megbeszéltek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át a mai napon, különösen, ha eddig a szerelmi kapcsolatodban nem volt minden fenékig tejföl. De olyan valakivel is összetalálkozhatsz, akivel régebben komoly kapcsolatban álltál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Könnyen belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amibe nagyon nem kellene. De az is lehet, hogy akivel már összeszűrted a levet, olyan dologgal áll elő, ami miatt el kell gondolkodnod azon, hogy van-e értelme az egésznek.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden okod meglehet az örömre a mai napon akkor, ha olyanok társaságában múlatod az idődet, akiket kedvelsz, akik közel állnak hozzád. Menj a szabad levegőre, még akkor is, ha esetleg nem jó az idő.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha dolgoznod kell ma, akkor könnyen fog menni. De előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki miatt megváltoztatod a mai programodat. Valaki, aki iránt mélyen érzel, megsebezheti a lelkedet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nem várod el, hogy a környezetedben élők felérjenek a romantikus idealizmusodhoz, akkor nem fogsz csalódni. Kedvez az idő utazásnak, különösen a külföldi kiruccanások lesznek jók.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy egy kapcsolat – ami korábban nagyon fontos volt – éppen most megy tönkre. Napvilágra kerülhet, hogy ezt a viszonyt az érdek működtette, és most járt le az ideje.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem alkalmas a mai nap arra, hogy nagy terveket szövögess, mert nem lesz belőlük semmi. De nem ajánlott ma elköteleződni sem, mert később egészen másként alakulhatnak a dolgok, amitől csalódottá válsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új barátokkal, jó ismerősökkel hozhat össze, akiknek a társaságában nagyon jól érzed magad. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Keresheted a mai napon az újat és a szokatlant, és ezt valószínűleg meg is találod. Olyasmit tehetsz, vagy olyan helyre mehetsz, ami általában nem szokásod. De az is lehet, hogy egy varázslatos emberrel hoz össze a sors.