Horoszkóp 2017.08.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Egy családtag iránt olyan mély szeretetet érezhetsz, mint eddig talán még sohasem. Beszélj az érzéseidről, mert boldoggá teszed vele az illetőt. Művészi élményben is részed lehet, ami feldobottá tesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Beszélj azokról a gyengéd érzésekről, amik elárasztják a mai napon a lelkedet. Tölts több időt szórakozással, ami szintén jó hatást gyakorolhat rád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek, különösen, ha pénzről, vagy a felettesedről, esetleg a foglalkozásodról van szó. Romantikus hangulatba is kerülhetsz, a szerelem érzése uralkodik el rajtad.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A fantáziád ma szárnyakat kaphat, ahogy a szépség és a harmónia iránti fogékonyságod is. A szerelmi kapcsolatokban olyan dolog történhet, ami miatt minden okod meglesz abban, hogy bízz a közös jövőben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Azon veheted észre magad, hogy álmodozással töltöd a mai napot, amikor valóban eggyé válhatsz egy olyan valakivel, akit nagyon szeretsz. Művészi élményben is részed lehet, ami feltölti szellemi energiaraktáraidat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Sokat tehetsz a mai napon azért, hogy a környezeted szép legyen. Illetve olyan személyeknek keresheted a társaságát, akikkel szívesen töltöd az időd, mert ezektől az emberektől többet kapsz.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma javíthatatlanul romantikus lehetsz, és ha nem vesztegeted az idődet álmodozással, akkor valóban eggyé válsz azzal, akit szeretsz, akivel kölcsönösen fontosak vagytok egymás számára. Vásárlást ma bonyolíts.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A feltétlen szeretet napja lehet ez a mai, amikor szinte mindenedet odaadnád annak, akit szeretsz. Emellett művészi élményben lehet részed, ami szintén jó hatást gyakorol majd rád.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kedvez a mai nap a gyakorlati ténykedéseknek. A kreatív, ihletett gondolkodásra viszont igen, és ez hozzásegíthet néhány kifejezetten gyakorlatias probléma megoldásához. Baráttal való kommunikáció fontos lehet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor összehozhat valakivel a sors, akiről úgy érzitek, időtlen idők óta ismeritek egymást – találkozásotok karmikus.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon kellene a nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert talán adódhatnak olyan helyek, ahol kedvezményesen jutsz hozzá olyan dolgokhoz, amikre szükséged van. Hallgathatnál a megérzéseidre is, mert jól működnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hajlamossá válhatsz a mai napon mindenkit rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélni, és az ihletettséged is szárnyakat kap. Ezért fontos döntést ne most hozz, mert ebből később kellemetlenséged adódhat.