Horoszkóp 2017.08.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kedvez a nap az otthonnal kapcsolatos munkák végzésére. De az is lehet, hogy olyan valaki bukkan fel az életedben, akire nem számítottál. Megeshet, hogy ez a személy olyan dolgokat mond, amik boldoggá tehetnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan vallomás hangzik el, ami miatt örömkönnyek csillognak a szemedben. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki felébreszti lelkedben a szerelem tüzét. Összességében boldog lehet ez a napod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markodat, amire nem számítasz. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, aki új lehetőségeket vázol fel neked, amiket meg kellene ragadnod. Utazás jól sikerülhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Szép és okos leszel egyszerre ezen a napon, és a céljaidat is könnyen elérheted. Ha a párkapcsolatodban olyan szituáció jött létre, amivel nem értettél egyet, akkor most minden változhat – méghozzá a kedved szerint.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre. De az is lehet, hogy olyan dolgokra adsz ki, amik jó hatást gyakorolnak az életedre. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt tele lehetsz aggodalommal.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan elismerő szavakban részesülsz, amik miatt te leszel az állatövben ma a legboldogabb. De megtörténhet, hogy baráti kapcsolatnak köszönhetően kerülsz nagyon jó helyzetbe.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkában, a megélhetésben alakulhatnak úgy a dolgok, hogy azok miatt előnyös helyzetbe kerülsz. Ha változtatni kívánsz az életeden, akkor a fontosabb dolgok meghozatalára ez a nap a legalkalmasabb.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egy baráttal számodra fontos dologról eshet szó, aminek hatására megnyugodsz. De az is lehet, hogy a közösségben – aminek tagja vagy – glória ragyog a fejed fölött. Örömöd határtalan lehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A feletteseddel nagy lehet közöttetek az összhang, ezért most kellene előhozakodnod azzal a dologgal, ami már egy ideje foglalkoztat, de nem mertél még lépni az ügyben. Nagyobb vásárlást ma kénye bonyolítani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha mesterekkel van dolgod, akkor sajnos nagy esély van arra, hogy egy mekk-mesterrel hozzon össze a sors. A párkapcsolatodban a szeretet egyre erősebbé válik közöttetek, ami boldoggá tehet benneteket.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkahelyeden egy kollégával kellemes dolgokról eshet szó. De az is lehet, hogy egy munkatársadnak köszönhetsz majd egy olyan helyzetet, ami miatt örömödben néhány méterrel a föld felett fogsz lebegni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Csak bátran ragadtasd magad vallomásra, mert a kedvesedet ezzel boldoggá teheted, illetve ettől te is örömöt érzel majd. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre büszke lehetsz. Régi kedvesedről hírt hallhatsz, ami szintén boldoggá tesz.