Horoszkóp 2017.08.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Varázslatos pillanatokat élhetsz át, a lelked csordultig lehet szeretettel, de akár szerelemmel is. Ha szülő vagy, gyermeked miatt úgy érezheted, a sors a tenyerén hordozhat. Egy barátnak szüksége van a támogatásodra!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak olyan emberek a közeledben, akik kiállhatatlanul viselkednek. Szedd össze magad, ne tegyél ezért szemrehányást, hanem mosolyogj, mert ezzel a taktikával a szóban forgók nem tudnak mit kezdeni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Remekül tudod a mai napon képviselni a saját érdekeidet, így aztán kedvez az idő mindenféle megbeszélésnek. Amihez ma a nevedet adott, vagy amit aláírsz, azzal később fantasztikus sikereket érhetsz majd el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A környezetedben többen úgy gondolják, hogy te vagy Krőzus reinkarnációja – amihez most hozzáérsz, az arannyá változhat. Használd ki ezt a helyzetet, és most bonyolíts munkával, megélhetéssel kapcsolatos ügyeket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő az utazásnak, de az is lehet, hogy olyan valakivel fogsz beszélgetni, aki olyan dolgokat mond, amiket te fontosnak tartasz. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért az élet több területén sikeres leszel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Figyelmed középpontjában a pénz állhat, még az is lehet, hogy olyan dologra nyílik lehetőség, ami az adóhivatal, vagy az egyéb hatóság előtt rejtve marad. Egy régi ismerősről hallasz majd, és bánhatod, hogy már nem vagytok kapcsolatban.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Akinek olyan barátai, támogatói vannak, mint neked, annak nem lehet problémája a jövőben. Az is lehet, hogy egy régi ismerőssel találkozol, akivel nem kölcsönösen kedveltétek egymást. A találkozás kínos lehet…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában, megélhetésben több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A feletteseddel most tökéletes lehet közöttetek az összhang, de az is megtörténhet, hogy a felettesed szabin vagy, és te is lazítani tudsz majd.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akár te, akár közeli rokon vagy ismerős folytat tanulmányokat, ma olyan dolgok történhetnek, amik miatt örömödben fülig ér a szád. De az is lehet, hogy egy régóta húzódó ügynek kerül pont a végére.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ami másnak kár, az most neked nyereség. Ne érezz emiatt lelkiismeret-furdalást, hiszen te senkinek sem ártottál – egyszerűen csak használd ki a helyzetet. Nagyobb vásárlásnak kedvez ez a nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy olyan valaki támogat téged, akiről ezt korábban nem feltételezted. De előfordulhat, hogy a környezetedben több olyan ember van, akik kedvesek, akik olyan dolgokat mondanak, amik főleg téged érdekelnek.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha állást kívánsz változtatni, akkor most lépj a tettek mezejére, mert nagyon jó lehetőséget csíphetsz meg. De az is előfordulhat, hogy valakinek a hátrányát a magad javára tudod fordítani, és így előnyös helyzetbe kerülsz.