Horoszkóp 2017.08.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. De az is lehet, hogy egy régi kedves tűnhet fel a színen, aki egykor nagy fájdalmat okozott neked. Eszedbe ne jusson újrakezdeni vele!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha most bonyolódsz vételbe, eladásba, bérlésbe, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, áldás van az ilyen tevékenységeken. Az egészségedre jobban ügyelj!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan találkozásban lehet részed, ami felvillanyozhat. De, ha most kezdesz bele új tevékenységbe, akkor azon áldás lesz: később hallatlanul nagy sikert érsz el benne. Vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, amiből most nincs annyi, amennyi elég lenne. Nem kedvez a mai nap a nagyobb vásárlás bonyolításának, mert olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy te állsz a figyelem középpontjában. Ha nyaralsz, akkor nagyon jól érezheted magad, energiaraktáraidat feltöltheted, és bírni fogod a következő időszakban a hallatlanul nagy iramot.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy O dologba bonyolódhatsz bele, ami rengeteg energiát kíván. Nem kell azonban egyedül megvívni minden csatát. Kérj segítséget, vagy használd ki azt a lehetőséget, ami könnyebbé teszi az életed.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A baráti kapcsolatok talán még sohasem voltak annyira fontosak, mint a mostani időszakban. De az is lehet, hogy akivel egykor párt alkottatok, most a barátod lesz – minden olyan dolgot meg tudsz beszélni vele, ami foglalkoztat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden új elvárásoknak kell megfelelned, ami nem lesz könnyű. De az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat vár el tőled, amiről úgy gondolhatod, túlzás. Légy vele őszinte, így érheted el a célod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó akár nyaralásról, munkavállalásról. De az is megtörténhet, hogy tanulással kapcsolatban juthat el olyan hír a füledbe, ami kellemesen meglep.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan valakivel hozhat össze, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. De előfordulhat, hogy egészségi problémád alakul ki, amit ne otthon kezelgess, hanem fordulj orvoshoz!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan előnyös helyzetbe kerülhet, ami nagyon jó hatást gyakorol a kapcsolatotokra. A környezetedben van az a személy, aki meg tudna fojtani egy kanál vízben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden figyelmeddel a munkádra kellene koncentrálni, mert akár te, akár kolléga követ el egy hibát, az miatt te tarthatod majd a hátad. Valaki variálása miatt át kell szervezni a napodat, ami most nehezedre esik.