Horoszkóp 2017.08.07.

 

Augusztus 7-én, greenwichi idő szerint 18 óra 25 és 22 óra 20 perc között részleges holdfogyatkozás lesz. A jelenség nagy része hazánkból is látható, közvetlenül napnyugta után. A Hold a Vízöntő jegyében áll majd. A Budapestre számított fogyatkozási képlet aszcendense ugyancsak a Vízöntő 19. fokán található.

Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a kora esti holdfogyatkozás lehet hatással a hangulatodra, és ennek köszönhetően leszel feszültebb az átlagosnál. Olyan embereket is utadba sodorhat most az élet, akiket nagy ívben el kellene kerülni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan azt korábban eltervezted. Feletteseddel nem érdemes most a számodra fontos dologról kommunikálni, mert a beszélgetés kimenetele negatív lehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az elkövetkezendő napokban többször fogsz álmodni, amit a reggeli ébredés után írj le, ezek az álmok ugyanis jósálmok, az éjszaka képei megmutatják, milyen eseményekre számíthatsz a következő időben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A holdfogyatkozás hatással lehet a kedélyállapotodra. Túlságosan sötéten láthatod az életedet, egészen pontosan a magánéleted. Semmi sem tart örökké, ez a helyzet is rövidesen változni fog.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A holdfogyatkozás számlájára írható a párkapcsolati probléma kialakulása. De az is lehet, hogy a környezetedben vannak utálatos emberek, akiknek a viselkedésén  nagyon csodálkozhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkádban, megélhetésedben alakulhat ki olyan helyzet, ami miatt talán még a fejed is megfájdul. Kollégával szemben három lépés távolságot kellene tartanod, így elkerülheted, hogy olyat tegyen, ami nagyon fáj majd.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A szerelmi viszonyokban történhetnek olyan dolgok, amik miatt talán még könny is csillog a szemedben. De az is lehet, hogy új hobbid lesz, aminek űzésére nem fogod majd sajnálni a pénzt, hiszen feltölt téged.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valaki kerül a figyelmed a fókuszába, akivel nem ápolsz túlságosan jó kapcsolatot. De előfordulhat, hogy energiavámpír van a környezetedben, akit ha nem állítasz le, elszipkázza minden erődet!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Előfordulhat, hogy a holdfogyatkozás miatt kommunikációs problémáid alakulnak ki. De meglehet, hogy amit elterveztél, azon most változtatni kell – próbálj meg hozzá mosolygós arcot vágni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A holdfogyatkozás befolyásolhatja az anyagi helyzetedet is. Hatással lehet a kedélyállapotodra, és olyan dolog megvásárlására adsz ki pénzt, amire nincs szükséged. Viszont ez a tett jó hangulatba hozhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mivel a holdfogyatkozás a te állatövi jegyedben történik, ezért ez nagymértékben befolyásolja a kedélyállapotodat, ami olyan hullámzóvá válhat, mint a felkorbácsolt tenger. Figyelj arra, hogy semmi olyat ne tegyél, amit később megbánhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, ami könnyet csal a szemedbe. Ha állást kívánsz változtatni, akkor adódhat egy jó lehetőség, amit meg kell ragadni. A sport jót tesz testednek, lelkednek egyaránt.