Horoszkóp 2017.08.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Figyelmed a fókuszába a hatodik érzék kerülhet. Ha foglalkoztat az ezotéria, akkor érdemes lenne egy Nők Lapja Ezotéria magazint beszerezni, mert ebben választ kaphatnál a nem e világi témákkal kapcsolatos kérdéseidre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Rendkívül fogékony lehetsz a mai napon mások érzelmi állapotára. És, ha akarsz, akkor a segítségükre tudsz sietni azoknak, akik a te támogatásodra szorulnak. Érdemes a mai napon vásárlást bonyolítani, mert anyagilag jól járhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy valaki titokban megpróbál téged ellenőrizni, ezért ügyelj arra, hogy kinek milyen üzenetet írsz. Ha olyat, amit nem szeretnél, hogy más is elolvasson, akkor írás helyett inkább szóban mondd el az illetőnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap nem a világos gondolatoké. Fontos döntéseket sem ma kellene hoznod. Készülj fel arra is, hogy a mai nap eseményeit a későbbiekben újraértékelheted, ezért az lenne a legjobb, ha ma csak lazítanál, lustálkodnál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Erős, belülről fakadó érzések keríthetnek most hatalmukba. Mély érzelmi szinteken élhetsz át szinte mindent, amivel ma foglalkozol. Nőkkel való kapcsolatod ma feszültté válhat, ne bonyolódj velük vitába.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kapcsolataid bonyolulttá, homályossá, zavarodottá válhatnak. Az is lehet, hogy tévképzeteid alakulnak ki, ezért jól tennéd, ha semmiféle fontos, lényeges ügybe nem mennél most bele – így elkerülheted a későbbi csalódást.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egy mód van rá, kerüld messzire a negatív kisugárzású embereket, akik úgy működhetnek az életedben, mint az energiavámpírok. Ha művészi tevékenységbe kezdesz, akkor az jó hangulatba hozhat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A rejtett, titokzatos dolgok jobban foglalkoztathatnak most, mint általában. Ennek hatására olyan összefüggésekre jöhetsz rá, amik miatt feldobott lelkiállapotba kerülsz. Menj vízközelbe!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hajlamossá válhatsz a hazugságokra, a túlzásokra, amik miatt később roppant kellemetlen helyzetbe kerülsz. De az is lehet, hogy olyan dologra ragadtathatod magad, amit a saját érdekedben titokban kellene tartani.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Képes vagy a mai napon elfogulatlanul kezelni és szemlélni másokat és önmagadat is. Jó alkalom kínálkozik arra, hogy a problémáidat megbeszéld egy idősebb, vagy tiszteletreméltó személlyel.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy a mai napon szívesebben lennél egyedül, de társaságba is csak komoly beszélgetést folytatnál. Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban lehetsz, de nem lehangoltan. Érzelmi életed tökéletes egyensúlyba kerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz ezen a napon, amikor olyan feladatot is meg tudsz oldani, amihez talán már jó ideje nem éreztél kedvet. Nagyon fontos, hogy evés és ivás során mértékletes maradj, így érezheted jól magad a bőrödben.