Horoszkóp 2017.08.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Elmondható, hogy jól érzed magad a bőrödben, jó szándékkal közeledsz mások felé. Mégis, ha a többiek kissé sértődötten vagy érdektelenül mutatkoznak, az azért lehet, mert hajlamos vagy a leereszkedő stílusra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Hajlamossá válhatsz a mai napon az öntelt, leereszkedő és tudálékos stílusra, ezért ne csodálkozz azon, hogy vannak, akik inkább kerülik a társaságodat. Ha képes lennél másokra figyelni, akkor ez a mai nap pompás lehetne.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad ma raplisabb lehet az átlagosnál, ezt pedig ma nehezebben tolerálod, ezért alakul ki feszültség köztetek. Olyan valakivel is összehozhat a sors, aki jó hatást gyakorol rád és a jövődre is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nagylelkű és adakozó lehetsz a mai napon, de csak akkor, ha ezt önként teszed. Ugyanis, ha valaki ezt ki akarná erőszakolni, akkor éppen az ellenkezőjét érné most el. Vitára és összetűzésre is sor kerülhet, amiben győzni fogsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit tegyél, ha viszont békén hagynak, akkor nagyobb áldozatra lehetsz képes, mint ami elvárható lenne tőled. Érdemes lenne a mai napon egy új ételreceptet kipróbálni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Egy nyugalmas perióduson mehetsz most keresztül, amikor nagyobb személyes szabadságra vágysz, és törekszel is. Gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányban haladsz-e.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ok nélkül úgy érezheted, hogy nem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged van. Mindezt azért, mert lelkileg sokkal érzékenyebb vagy, mint általában. Beszélj erről egy szeretett személlyel, aki segít a tisztánlátásban.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Légy a mai napon tudatában minden tettednek, minden mozdulatodnak. A heves, meggondolatlan cselekedeteknek baleset lehet a következménye. Ha párkapcsolatban élsz, akkor az ingerlékenységed miatt nehezebben teremthető meg a béke.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon olyan problémád adódhat, amit te tudsz csak megoldani. De az is lehet, hogy a lobbanékonyságodnak köszönhető a vitás helyzet létrejötte. Próbálj meg meditálni, jógázni, ennek hatására nyugodttá válsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap legfontosabb feladata: meg kell tanulnod ellenséges érzelmeidet ésszerűen és helyénvalón kifejezni ahelyett, hogy úgy lépnél fel, mint King-Kong az Empire State Building tetején. Ne hívd ki magad ellen a sorsot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kiváló a mai nap társasági eseményre. Olyan valakivel is találkozhatsz, aki miatt eszedbe jut a múlt, és talán hálát is adsz a sorsnak, hogy az életed úgy alakult, ahogyan. Ha fesztiválozol, nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Mindenki iránt jó érzéseket táplálhatsz és ez az érzés most viszonzásra talál. Olyan kapcsolatra is szert tehetsz, ami kölcsönös előnyökkel kecsegtet a későbbiekben. Az ezotéria is felkeltheti a figyelmedet – vegyél egy Nők Lapja Ezotéria újságot.