Horoszkóp 2017.08.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az érzelem és az értelem tökéletes összhangban lehetnek a mai napon. Érdemes lenne a megérzéseidre is hallgatni, amik most nem csapnak be. A párkapcsolatodban nyugalom lehet, elsősorban a te viselkedésed miatt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Utazás során apróbb kellemetlenségek történhetnek. Ha egészségi problémával küszködsz, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára lépsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor neked kell a társadhoz alkalmazkodni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az lenne a legjobb, ha egyedül dolgoznál a mai napon. Ha ez nem lehetséges, akkor a munkához úgy kellene hozzáállnod, hogy más is hozzáférjen. Ha hosszú hétvégére készülsz, akkor pompásan érezheted majd magad. Vásárlást most bonyolíts.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fel kell venni a pókerarcot, és kérni kell, különben senki sem fogja odaadni neked azt, amire már talán jó ideje fáj a fogad. Ha már fogról van szó, akkor érdemes lenne felkeresni a fognyúzót, mert elejét lehetne venni egy fájdalmas problémának.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy hatalmába kerít ma a hipochondria. Jó lenne, ha nem bújnád az interneten az egészségüggyel kapcsolatos portálokat, mert saját magadat hozhatod őrjítő helyzetbe. Bankautomata bosszúságot okozhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érdemes lenne ma nemcsak előre, hanem hátra is tekinteni. Egészen pontosan a hátad mögé kellene nézni, mert vannak olyanok, akik aknásítják a terepet, és igyekeznek kárt okozni neked. Hivatalos ügyek intézésére jó a nap.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az állatövben a mai napon te lehetsz a legszerencsésebb. Ezért nem kellene kihagynod a szerencsejátékokat, mert talán valamelyikben tiéd lesz a főnyeremény. De az is lehet, hogy különleges lehetőséggel kínálnak meg.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel talán évek óta nem kommunikáltál. De az is lehet, hogy olyan beszélgetést folytatsz, ami a jövőddel kapcsolatos. Ha párkapcsolatban élsz, bízz meg a társadban, és ne kutass nála!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon azért gondolhatsz többet egy régi kapcsolatodra, mert az ő fejében is többször jársz majd. De ne hívd fel, várd meg, hogy ő jelentkezzen. A munkád során olyan helyzet jöhet létre, ami miatt az idegeid megfeszülnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kollégáid között van olyan, aki ki nem állhat téged, és te pontosan tudod, hogy kiről van szó. Légy sokkal kedvesebb vele, mert ezzel le tudod őt fegyverezni, és nem fog ártani neked. Utazás során fontos, hogy türelmes maradj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad rokonai között lehet az a személy, aki kritizál, vagy olyasmibe szól bele, amihez semmi köze. Nem érdemes rendre utasítani, mert ezzel csak meddő vita alakulhat ki. Pénzedre jobban ügyelj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Érdemes lenne hosszú hétvégét tartani, mert nagy szükség lesz arra, hogy lemerülőben lévő energiaraktáraidat feltöltsd. Ha ez nem lehetséges, akkor a hétvégén próbálj meg lazítani, lógatni a lábad. Most érdemes nagyobb vásárlást bonyolítani.