Horoszkóp 2017.08.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében nagyon jó napod lesz, olyan valaki jelentkezhet, akire már jó ideje gondolsz. De az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami megerősít a hitedben: jegenyefák nem nőnek az égig…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem lehet okod panasza, hiszen több olyan dolog történhet, ami miatt lelkileg erősebbé válsz. Egy baráti kapcsolatot érdemes lenne megmenteni, mert kölcsönösen nagy szükségetek lehet egymásra – neked kell megtenned az első lépést.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha már egy ideje egészségi problémával küszködsz, akkor érdemes lenne új orvost után nézned, aki jobban szívén viseli az ügyedet. Értékesebb ingóság adására vagy vételére kínál a sors lehetőséget. Az exeddel is összefuthatsz ma.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet a párkapcsolatodban, ami miatt szorosabbá válhat a viszonyotok. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor a mai napon olyan hírt hallhatsz, ami miatt örömödben fülig ér majd a szád.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon olyan valaki jelentkezik, akivel nagyon régen találkoztál, és ha az illetőre gondolsz, akkor a lelked csordultig telik szeretettel. Ha pénzről van szó, a mai napon nem lesz okod panaszra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Agytekervényeid ma az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Minden kérdésre tudod a választ, és ha valamit meg kell tanulni, akkor az gyorsan és könnyen megy. Ha kulturális eseményen veszel részt, lelkileg feltöltődsz tőle.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A hangulatod a mai napon hullámzóvá válhat. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki rossz hangulatban van, de a veled való kommunikáció hatására jókedvűvé válik. Utazáskor bosszúság érhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha szülő vagy, akkor a csemetéd miatt többet kell fáradnod, ami nem esik nehezedre. A munkahelyeden rövidesen olyan változások vehetik kezdetüket, amik téged is érintenek. Kapcsolódj ki valamilyen kulturális rendezvényen – jó hatással lesz rád.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem érdemes bánkódni amiatt, hogy egy régi kapcsolat teljesen megváltozott, és akinek korábban fontos voltál, annak már nem jelentesz semmit. Azért ne szomorkodj, mert ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje, semmit nem tudtok már egymásnak adni.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai napon égni fog a kezed alatt a munka. Olyan dolgok történhetnek a munkahelyeden, amik miatt más színben láthatod a saját jövődet. A párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, jobban egymásra vagytok hangolódva.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bármennyire nem érzel a házimunkához kedvet, muszáj lenne mégis rendet tenni, takarítani, mert nem fogja helyetted elvégezni senki. Amennyiben halogatod, később még nehezebb lesz. Szomszéd borsot törhet az orrod alá.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha nyaralsz, akkor remekül érezheted magad. Ha dolgozol, akkor nem esik most nehezedre ellátni a feladataidat. Ha párkapcsolatban élsz, próbálj meg a társad kedvében járni, és akkor béke, nyugalom honolhat az otthonodban.