Horoszkóp 2017.08.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A múltbeli rossz tapasztalatok nem vágnak a földhöz, talpra tudsz állni, és újra próbálkozhatsz. Az önbizalmad ugyanis gyakorlatilag kimeríthetetlen forrásokból táplálkozhat – akárcsak a bizonyításvágyad és a hallatlanul nagy akaraterőd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan valakivel hozhat össze a sors a mai napon, akitől rengeteget tanulhatsz, aki olyan dolgokat mondhat, amiket meg tudsz valósítani, és ennek köszönhetően olyan eredményt érhetsz el, amit a legmerészebb álmodban láttál.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad éppen a rokonsága miatt kerülhet nehéz helyzetbe, és szükségük van az ő támogatására. Próbáld őt megérteni, és legalább akadályokat ne gördíts elé. Ha nyaralsz, jól érezheted magad a bőrödben.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor a mai napon nagy lépést tehetsz előre, feljebb léphetsz a ranglétrán. A szerelmi viszonyokban olyan dolog történhet, ami miatt elgondolkodhatsz a közös jövőtökön.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon vigyázz, mert ha kitudódnak, akkor rendkívül kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Olyan pletyka is a füledbe juthat, ami miatt hirtelen megemelkedhet a vérnyomás. Ne izgulj, téged nem érint az ügy.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan dologról szerzel tudomást, ami miatt megbánhatod egy régebbi döntésedet. Mindennél fontosabb, hogy ne nézz vissza, csak előre. Ne rágódj a múlton, hanem tervezgesd a jövődet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkahelyeden úgy alakulhatnak a dolgok, hogy örömödben fülig érhet a szád. De az is lehet, hogy a feletteseddel fogsz jól kijönni, és ettől feldobott lehetsz. Hírt hallhatsz egy régi ismerősről, aki egykor fontos volt neked.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy a felettesed hangulata ingadozóvá válik, és ez hatással lehet rád is. Emiatt nem kellene az olyan dolgokkal előhozakodnod, amik elsősorban neked fontos, mert a válasza elkeseríthet majd.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat mond, amik miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. De megtörténhet, hogy valaki miatt duplán kell fáradnod. Ha most vagy szabadságon, akkor jól érezheted magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Minden okod meglehet az örömre, mert olyan esemény történhet, ami csak megerősít a hitedben, rámutat, hogy amit teszel, amit gondolsz, az helyes. A háttérben állva remekül mozgathatod a szálakat, valakit tökéletesen irányíthatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor örömödben talán még táncot is lejthetnél. Gyermeked ugyanis olyan dologgal állhat elő, ami boldoggá tehet téged. A munkában remek lehetőség adódik, amire gondolkodás nélkül igent kellene mondani.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az átlagosnál érzékenyebb lehetsz a mai napon, ezért vehetsz észre olyan dolgokat is, amik korábban elkerülhették a figyelmedet. Az exedről is olyan hírt hallhatsz, ami miatt örömmel tölthet el, hogy a vele való kapcsolat során ezt elkerülted.