Horoszkóp 2017.08.01.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha van a rokonságodban beteg vagy idős személy, akkor légy kérés nélkül a segítségére. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet az örömre, hiszen most úgy vonzódik hozzád a pénz, mint mágnes a vashoz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jól tennéd, ha a mai napodba egy kis mozgást, néhány perces tornagyakorlatot be tudnál iktatni, mert jó hatással lehet a szellemi, a lelki és a fizikai állapotodra. Ha párkapcsolatban élsz, tegyél meg mindent a társadért.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon lógasd a lábad, ne mozdíts meg még egy szalmaszálat sem. Ha ezt megengeded magadnak, akkor az energiaraktáraidat is feltöltheted, és kirobbanó formában lehetsz a következő napokban.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha olyan párkapcsolatban élsz, amiben eddig nem volt minden fenékig tejföl, akkor most itt a ragyogó alkalom, hogy változtass. A sors kezedbe helyezi a döntést: minden azon múlik, te mit akarsz. Váratlan találkozás feldobottá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolgok történhetnek, amik előtt döbbenten állsz majd. Az a fontos, hogy most ne mondj senkiről véleményt, mert így nem kerülsz majd kínos helyzetbe. Ha ma bonyolítasz nagyobb vásárlást, anyagilag jobban járhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindennél fontosabb lehet a megjelenés, mert most az első benyomás lesz a döntő. A ruházaton kívül azonban fontos lesz, hogy megválogasd a szavaidat is. A diplomatikus fogalmazással olyan eredményt érhetsz el, amit a legszebb álmaidban gondolhattál.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nagy kedvedet lelheted a mai napon mások cukkolásában, és egy olyan személy okozhat csalódást, aki eddig mindenben egyetértett veled. Nagyobb mennyiségű agresszió halmozódhat fel benned, amit pezsgő vitában szeretnél levezetni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Áradhat belőled a magabiztosság, a hatalomérzet, és bármilyen érzelmi vihar tombol a lelkedben, éberségedet nem lehet kijátszani. Ösztönös megérzéseiddel a dolgok mélyére tudsz látni. Egy felszínes személy roppant mód idegesíthet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Barátságos társaságodban mindenki jól érezheti magát, és a kiterjedt baráti körödben van olyan személy, akivel egy húron pendülhettek. Ha most akarsz nagyobb vásárlást bonyolítani, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Rendkívüli jelentőséget tulajdoníthatsz a hivatásodnak, a munkádnak. Olyan erővel rendelkezel, amivel képes vagy végigmenni a célok megvalósításához vezető, sokszor viszontagságos úton. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A közvetlen környezetedben van az a személy, akit dicséretben kell részesítened. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne a mai napon bonyolítani. Ha orvosi vizsgálaton veszel részt, ne izgulj, minden jól megy majd.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában olyan változások történhetnek, amik miatt minden okod meglehet az örömre. A felettesedre most nagyobb hatást gyakorolhatsz, ezért, ha bármit el szeretnél érni nála, akkor most lépj a tettek mezejére. Balesetveszélyes a nap!