Horoszkóp 2017.07.31.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az elkövetkezendő időben figyelmednek a középpontjában a családod állhat. Illetve, ha most akarsz ingatlannal kapcsolatos ügyletbe kezdeni, akkor itt a ragyogó alkalom! Érzelmeid egy családtag miatt hullámzóvá válhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő napokban, hetekben mindennél fontosabbak lehetnek az életedben a kapcsolatok. Nemcsak a régi ismeretségek kapnak nagyobb jelentőséget, hanem az új kapcsolatok is. Ennek köszönhetően régi vágyad is valóra válhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A következő időszakban központi témád lesz a pénz, aminek megkeresésére a sors különleges lehetőséget kínálhat. Érdemes lenne belevágni egy olyan ügyletbe, amiben már néhány jó ismerősöd régóta részt vállal.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha már szerelmes vagy, akkor a következő időben több olyan dolog történhet, aminek hatására szorosabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Értékeidre vigyázz, mert meglophatnak!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A magánéletedben történhetnek olyan változások, amik hatással lesznek a jövődre. Megtörténhet, hogy egy beteg rokon vagy ismerős miatt nagyobb terhek nehezednek a válladra, vagy számodra teljesen új dologgal kell foglalkoznod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A következő időben fontosabbá válhatnak a baráti kapcsolatok. Még az is lehet, hogy egy barátoddal a viszonyotok új fordulatot vesz. Ha tagja vagy egy közösségnek, akkor olyasmi történhet, amitől boldog leszel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő napokban, hetekben a munkahelyeden történhetnek olyan változások, amik miatt minden okod meglesz a boldogságra. A felettesed hallgatni fog rád, ezért ha bármit szeretnél elérni nála, akkor most lépj!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Az elkövetkezendő időszakban olyan események történhetnek, amik hatással lesznek a jövőd alakulására. Kedvez az idő mindenféle külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen az munkavállalás vagy nyaralás. Baráti beszélgetés fontos lehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelni, mert egy baleset vagy egy betegség most könnyen ágynak dönthet. De az is lehet, hogy valakinek a pechje a te nagy szerencséd lesz. Banki, biztosítási, hagyatéki ügyek intézésére jó ez a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a következő időben figyelmednek fókuszában a társad, illetve a viszonyotok állhat. De az is lehet, hogy most szemtől szembe kerülsz egy olyan személlyel, akivel amúgy sem túl jó a kapcsolatod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő időszakban figyelmednek a középpontjában a munkád állhat. Még az is lehet, hogy olyan új lehetőséget sodor utadba az élet, ami miatt irigyeidnek száma annyi lesz, mint égen a csillag. Rokonra jobban figyelj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a szinglik táborához tartozol, vagy társas magányban élsz, akkor a következő időben örömmel állapíthatod meg, hogy több olyan személy bukkan fel az életedben, akivel szívesen töltenél el több időt. És erre lehetőséged is nyílik…