Horoszkóp 2017.07.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jól tennéd, ha a mai napon kirándulnál, mert ennek hatására feltöltheted lemerült energiaraktáraidat. Ha a családod körében töltöd a napot, akkor is remekül érzed majd maga. Ugyan lesz, aki furcsán viselkedik, de ezt el tudod fogadni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden olyan feladattal kapcsolatban kedvező a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség. Ha rokonaiddal töltöd a napot, akkor pompásan érezheted magad, hiszen valaki igyekszik a kedvedben járni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Nagyszerű alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy szemügyre vedd az életedet, a terveidet, a családoddal kapcsolatos dolgokat, a közvetlen környezetedet, hogy meglásd mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ez az egyike azoknak a napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munka elől. Úgy érezheted, agyonnyom a sok otthoni teendő, de ne ess kétségbe, mert ez a helyzet is elmúlik egyszer.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon hajlamossá túlzásokba eshetsz. A magabiztosság és az optimizmus könnyen tévútra vihet, ha nem gyakorolsz kellő önmérsékletet és óvatosságot. Ha családi körben töltöd a napot, valakit irritálhatsz a viselkedéseddel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon többet tehetsz, mint amennyit általában szoktál, ami nem lenne baj, ha óvatosan tennéd. Most valószínűleg mégis könnyen túlfeszíted a húrt, éppen ezért számolj el tízig, mielőtt megszólalnál!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon együtt érzel majd valakivel. Állj készen az együttműködésre, és vedd figyelembe mások véleményét, hogy az esetleges nézeteltéréseken túllendülhessetek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma aztán tényleg szervező-tervező kedvedben vagy és ebben mindaddig jó lehetsz, amíg nem akarod a környezetedben lévők életét is megszervezni. Ha szülő vagy, gyermekedet fegyelemre kellene intened.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nagy az ambíciód és az önbizalmad, kész lehetsz rá, hogy keményen megdolgozz a sikerért, és közben úgy érezheted, hogy csodákra vagy képes. Ez így is lesz, de csak akkor, ha nem becsülöd túl a képességeidet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy ízlésbeli különbségek miatt kerülsz összetűzésbe számodra fontos emberekkel, ezért jobb lenne, ha bele sem mennél semmiféle konfliktusba, mert csak az energiáidat pazarolnád vele.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha tartózkodnál az arroganciától és nem feledkeznél meg azokról az apró kis részeltekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatnál. Ebből a szempontból igen hasznos nap lehet a mai.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nem kell aggodalmaskodnod a munkád, a pénzed, a megélhetésed miatt, mert a sors nem feledkezik meg rólad. Egy olyan személy tűnhet fel a színen, akinek a későbbiekben sokat köszönhetsz majd.