Horoszkóp 2017.07.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az újdonság és az izgalmak iránti vágyad a mai napon erősebb lehet, mint általában. Ennek köszönhetően olyan személlyel hozhat össze a sors, aki teljesen másmilyen, mint te. A régi párkapcsolatokban fantasztikus helyzet jöhet létre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Az is lehet, hogy olyan helyről kerül elő pénz, ahonnan nem vártad. Az egészségedre, a testi épségedre most jobban kellene vigyáznod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon ne számíts arra, hogy sok mindent el tudsz intézni, ami nem a körülmények miatt alakulhat így, hanem azért, mert kicsit lustább vagy, mint máskor. Egy szeretett személlyel elnézőbbnek kellene lenned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Fogd vissza a késztetésedet, hogy drága holmikat vásárolj, mert később nagyon meg fogod bánni. Ha most mész szabadságra, akkor pompásan érezheted magad, ha pedig titkos szerelmi viszonyt folytatsz, feldobott lelkiállapotba kerülhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kellemes, békés időszak köszönhet rád, amikor lustálkodhatsz és kényeztetheted magadat. Élvezd az életet, mert most minden simán megy! Ha mégis probléma merülne fel, ne ma próbáld megoldani.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Felébredhet benned a szenvedély. Ha párkapcsolatban élsz, akkor kezdeményezz, ha a szinglik táborához tartozol, olyan valakivel jöhetsz össze, akivel a kapcsolatod a testiségen alapul majd. Ne is várj tőle többet!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma mindenféle alkotó tevékenység előnyt élvezhet az életedben, akár az otthonod csinosítása kapcsán is. Ha szeretetről van szó, akkor mindezt egyenlő arányban adhatod és kaphatod ma.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai napon képes vagy közvetlen módon viselkedni anélkül, hogy bántó lennél. A legtöbben értékelni fogják az őszinteségedet, de ügyelj rá, hogy ne legyél agresszív, mert ezzel mindent elronthatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jól tennéd, ha társaságban töltenéd a mai napot, mert így feltöltheted lemerült energiaraktáraidat. Ha olyan eseményen kell részt venned, ahol fontos a megjelenés, akkor pompásan érezheted magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon csak lazítanál, és nem dolgoznál, nem fáradoznál, mert csak felszínes eredménye lenne mindennek. Ma ne menj vásárolni, különösen akkor ne, ha takarékoskodnod kellene!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai napon javíthatatlanul romantikus lehetsz. Elképzelhető, hogy olyan filmet nézel meg, vagy olyan könyvet olvasol, amitől könnybe lábad a szemed. Ha rendezvényen veszel részt, nagyon jól érezheted magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Keresed az újat, a szokatlant és ezt úgy találhatod meg, ha olyasmit csinálsz, ami nem szokásod, vagy olyan helyre mész, ahová nem szoktál. Az újdonság hatására sokkal jobban megismerheted magad.