Horoszkóp 2017.07.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fantasztikus találkozásban lehet részed a mai napon. A vonzás törvénye is működhet az életedben: amire többet gondolsz, az meg is valósulhat. Váratlan pénzkereseti lehetőségre nyílhat lehetőséged, ami hallatlanul boldoggá tesz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha pénzről van szó, akkor az állatövben te lehetsz ma a legszerencsésebb. Lehet, hogy olyan esemény történik, ami pozitív hatással lesz a jövődre. Érdemes lenne a mai napon lazítani, a hétvégén erőt és energiát gyűjteni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A régi párkapcsolatokban most napvilágra kerülhetnek olyan problémák, amelyek egy ideje már foglalkoztatnak. Ne várd a partneredtől, hogy alkalmazkodjon, mert ebben a helyzetben neked kell hozzá idomulni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nagyon sokat tehetsz az anyagi helyzeted javításáért. Ha most bonyolítasz olyan dolgokat, amelyek ugyan sokba kerülnek, de az értékük az idő múlásával várhatóan növekszik majd, akkor ezt a lehető legjobb időben teszed.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A jövőddel kapcsolatos gondolatok járnak a fejedben ma. Olyan döntést hozhatsz, ami a magánéletedre lehet nagyon jó hatással, sőt egy régi kapcsolat felmelegítésére is megvan minden lehetőség.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A legjobb az lenne, ha a mai napon több időt töltenél egyedül. Ha ez nem lehetséges, akkor próbálj meg alkalmazkodni, mert minden ezen múlik. Ha utazol, akkor idegtépő bonyodalom alakulhat ki.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A következő időben nagyon fontosak lehetnek számodra a kapcsolatok. Az is lehet, hogy egy új közösség tagja leszel, ahol gyorsan összebarátkozol másokkal. A sors valóra válthatja egy régi álmodat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor most nagyon oda kell tenni magad, mert a munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amelyek érintik a bevételeidet vagy a munkakörödet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Jó lenne, ha egyetlen pillanatra sem felejtenéd el, hogy anyagilag most nem járhatsz jól, ezért kerüld a túlságosan jónak vagy szépnek tűnő lehetőségeket, mert ebből neked inkább veszteségeid lehetnek. Egy baráttól ajándékot kaphatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A megérzéseid átlagon felül működhetnek ma. Még olyan dolgot is elérhetsz, amiről korábban úgy gondoltad, lehetetlen. Rokoni kapcsolatokban váratlan helyzet alakulhat ki, amitől örömkönnyek csilloghatnak a szemeidben.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, kommunikációs zavarok alakulhatnak ki, és veszekedésre is sor kerülhet. Valakinek a negatív hozzáállása előtt értetlenül állhatsz – fontos, hogyne foglalkozz olyanokkal, akik csak rabolják az energiádat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha egy mód van rá, töltsd a mai napot, illetve az egész hétvégét a családod, a rokonaid társaságában, akiknek a szeretete, az odafigyelése miatt jól érezheted magad a bőrödben. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.