Horoszkóp 2017.07.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan események történhetnek, amelyek jókedvre hangolnak. Az is lehet, hogy a következő időben többet törődhetsz saját magaddal, és ez is örömmel tölthet el. Amibe belekezdesz, abban később nagyon jó eredményt érhetsz el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A rokonok, családtagok kerülhetnek a figyelmed középpontjába, akik nem azt várják, hogy te tegyél értük többet, hanem ők igyekeznek a te kedvedben járni. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akikkel pillanatok alatt közös nevezőn leszel, és akik a későbbiekben komoly kapcsolati tőkét jelentenek majd. Utazás jól sikerülhet, költözködést is most érdemes bonyolítani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A figyelmed fókuszában mostanában az anyagiak állhatnak. Még az is megtörténhet, hogy olyan nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, hogy jelentősebb összeg üti a markodat. Sokat tehetsz gyermeked jövőjéért is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezel a mai napon, és ezt hatékonyan fel tudod használni: az a legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, a többiek ugyanis könnyen az idegeidre mehetnek. Remek alkalom kínálkozik, hogy belevágj egy új dologba.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon nagyon energikus lehetsz, és úgy érezheted, hogy valamit tenned kell, mert különben felrobbanhatsz. Ha nem tudod levezetni ezt a feszültséget, könnyen betegség alakulhat ki, vagy baleset történhet. Figyelj erre!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap nagyon jó a szellemi összpontosításra. Annyi fizikai erő feszülhet ma benned, hogy alig tudsz nyugton maradni. Ha ülőmunkát végzel, akkor napközben állj fel, és ha kell ugrabugrálj – így oldhatod a nagy feszültséget.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Energiaszinted a mai napon magas, és rengeteg munkát el tudsz végezni, különösen, ha valamilyen fizikai tevékenységről vagy csapatmunkáról van szó. Jól tudsz együttműködni másokkal.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hamarosan olyan kihívások elé nézhetsz, amelyek miatt másként láthatod majd az életedet, a jövődet. Apropó, a jövődért a mai napon sokat tehetsz: amibe most belekezdesz, abban hallatlanul nagy sikert érhetsz el a későbbiekben.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A pozitív hozzáállásodnak és az együttműködési készségednek köszönhetően remek csapatjátékos vagy ma. Érdemes most bonyolítani a fontosabb megbeszéléseket, mert sok minden a kedved szerint alakulhat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő időben a figyelmed középpontjában a párkapcsolatod állhat. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor a sors összehozhat egy olyan személlyel, akivel összekötheted az életedet. Hivatalos ügyek intézésére kiváló ez a nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A következő időszakban a munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek miatt elégedettséget érezhetsz. Ha változtatni szeretnél, a sors fantasztikusnak nevezhető lehetőséget sodor az utadba.