Horoszkóp 2017.07.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában sikereket érhetsz el, amitől irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Egy kollégával is nagy lehet közöttetek az összhang. Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítani.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A következő időszakban az érzelmi életedben történhetnek változások. Ha szülő vagy, gyermekeddel olyan témák megbeszélésére kerülhet sor, amelyek elsősorban az ő számára fontosak. Pénzügyeid  alakulása mosolyt csalhat az arcodra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Egy barátságnak sokat köszönhetsz. Olyan hír is eljuthat a füledbe, amitől ledöbbensz majd. Ha párkapcsolatban élsz, társad kutathat a holmijaid között, ami hatalmas vitát generál köztetek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon a sors lehetőséget kínálhat arra, hogy újszerűen közelíts meg egy régi problémát. Ez most a felfedezések és az izgalmas kihívások pillanata. Érdemes egy nagyobb vásárlást most elhalasztani.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ügyelj arra, hogy ne viselkedj úgy, hogy a társad a menekülési útvonalat keresse! Jogi probléma esetén a dolgok számodra kedvezően alakulhatnak.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki elégedettséggel tölt el. Valaki a háttérben állva aknásíthatja a terepet, ezért légy óvatosabb, és ha van titkod, arra nagyon vigyázz!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A baráti kapcsolatok mindennél fontosabbá válhatnak. Lehet, hogy találkozol egy személlyel, aki olyan dolgokat mondhat, követendő példának tartasz majd.

 

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Baráti beszélgetésre kellene sort keríteni, mert olyan dolgok hangozhatnak el, amelyeknek hasznát veheted. Ne halogasd hát a találkozást velük! Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Összességében jónak mondható ez a nap, olyan dolog történhet, ami mosolyt csal az arcodra. Elképzelhető, hogy a feletteseddel olyasmiről beszélsz majd, ami neki fontos, valakit pedig meg is nyugtathatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egy kolléga viselkedése tölthet el csodálattal, és az is lehet, hogy valakit megdicsérsz. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amelynek hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A társad anyagi helyzetében pozitív változások várhatók, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra. Baráttal egy kirándulás, főleg ha külföldön történik, nagyon jól sikerülhet. Egy váratlan találkozás feldobottá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A felettesed ma nyitottabb, és a kedve is jobb lehet, ami hatással lesz rád is. Ha pluszmunkát vállalsz, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, mert olyan bevételre tehetsz így szert, amiről eddig csak álmodtál.