Horoszkóp 2017.07.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napod összességében pompásnak nevezhető. Olyan dolgokban érhetsz el eredményeket, amiktől az elmúlt időszakban talán még álom is nehezen jött a szemedre. A lelked csordultig lehet szeretettel, adj hangot az érzéseidnek.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amiről jobb, ha mások minél kevesebben tudnak. Ha vannak titkaid, azokra most nagyon vigyázz, mert ha kitudódik, akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szabadságon vagy, akkor élvezd a pihenést, és csak olyan dolgokkal foglalkozz, amiket szeretsz! Balesetveszélyes ez nap, ezért légy körültekintő! Olyan valakivel futhatsz össze, akivel nyomban közös nevezőn leszel.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma a pénzügyek kerülhetnek a figyelmed középpontjába. Ha gondjaid vannak a munkahelyeden, akkor most kellene a felettesednél előhozakodni mindezzel, mert problémáid meghallgatásra találhatnak. Mozogj többet!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha pedig tanulmányokat folytatsz, akkor is jó helyzet állhat elő. A régi párkapcsolatokban légy alkalmazkodóbb, és értékeld a társad igyekezetét!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha kommunikációról van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan jól tudod forgatni a szavakat, hogy talán még a homokot is el tudnád adni a sivatagban. Kedvez az idő rokoni kapcsolatok ápolásának.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A találkozások napjának lehetne nevezni a mait, amikor olyan személyekkel hozhat össze a sors, akikkel régebben kapcsolatban voltál, illetve olyanokkal is, akiknek a hatására fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejedből.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Sajnos nem vagy olyan helyzetben, hogy a feletteseddel őszintén beszélhess egy olyan dologról, ami foglalkoztat, ezért muszáj kivárnod. A türelmed azonban kifizetődik majd. Baráti kapcsolat fontossá válhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A munkahelyeden történő események miatt elégedettséget érezhetsz, de az is lehet, hogy a felettesed állhat elő olyan dologgal, amitől más színben látod majd a világot. Ha szülő vagy, gyermeked váratlan dologgal állhat elő.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó nyaralásról vagy munkavállalásról. Ha van titkod, akkor erre most nagyon vigyázz, mert ha kitudódik, őrjítő helyzet jöhet létre. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az ismeretségek fontos szerepet játszhatnak ma az életedben, a kapcsolati tőkének most nagy hasznát veheted, és előnyösebb helyzetbe kerülhetsz. Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila most lehet, hogy eltalál.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden annyi feladatot kell elvégezned, hogy úgy érezheted, csapkodnak a hullámok a fejed fölött. Felettesed hangulata ingadozóvá válhat, ezért úgy érzed, nem ismered ki magad rajta.