Horoszkóp 2017.07.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kommunikáció napjának is lehetne nevezni a mait, amikor remekül képviselheted a saját érdekeidet, elsősorban az anyagiak terén. Minden pénzzel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon amihez nyúlsz, az arannyá változik. Vagyis egyszerűen tudod, mit kell tenned azért, hogy a bankszámládon egyre csak növekedjen az összeg. Ami másnak kár, az most neked előnyt jelent.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban fontos ez a mai nap, mert olyan esemény történhet, ami befolyással lehet a jövődre. Ha eddig többször érezted magányosnak magad, akkor tudd: most minden változik.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha úgy gondolod, hogy nem vagy megfizetve, nem becsülik eléggé a munkádat, akkor ennek a mai napon kellene hangot adni, mert kívánságaid most meghallgatásra találhatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy összefuthatsz egy olyan személlyel, aki iránt korábban erős érzelmeket tápláltál. Ha szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb erőfeszítést kell tenni, ami most nem esik nehezedre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rendkívüli kreativitás lehet rád jellemző a mai napon. Olyan ötletek pattanhatnak ki a fejedből, amikkel megleped a környezeted. Rokoni kapcsolatok jó működéséért neked kell többet tenned.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egészségügyi problémával küszködsz, akkor a mai napon sokat tehetsz a gyógyulás érdekében, viszont türelemre van szükséged, mert olyan esemény történhet, ami kihúzhatja nálad a gyufát.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Az is lehet, hogy a felettesed viselkedése miatt válhatsz egy kicsit mogorvává. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Torkig lehetsz a partnereddel, akinek mindig van valami baja, ráadásul úgy érezheted, hogy a te válladra nagyobb teher nehezedik, mint az övére, és ezt egyre nehezebben tudod cipelni. Beszélj vele!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Balesetveszélyes ez a nap, légy rendkívül óvatos! Még az is lehet, hogy a munkahelyeden glória fog ragyogni a fejed fölött, de ha állást akarsz változtatni, akkor a tettek mezejére kellene lépned. Amibe most belekezdesz, sikeres lesz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, és szeretnéd ezt a viszonyt megtartani, akkor ne hallgass senkire, és ne is kérj tanácsot, mert olyasmit mondhatnak, ami inkább ahhoz visz közel, hogy búcsút intsetek egymásnak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden idegesítő helyzet alakulhat ki. Egy kollégával akár össze is akaszthatod a bajszodat, de az is lehet, hogy olyan munka szakadhat a nyakadba, amire nem vágytál. Többletbevételre is szert tehetsz, ami jókedvre derít.