Horoszkóp 2017.07.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan váratlan esemény történhet, ami miatt boldogságodban képes leszel a föld felett lebegni. Örömödben magadhoz tudnád ölelni az egész világot. Hallgass a megérzéseidre is, amik most nem csalnak meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jól tennéd, ha a mai napon lazítanál vagy valami egészen mást csinálnál, mint amit szoktál. Egyszerűen hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, könyvelésed bevételi oldala nagy mozgásba lendül.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kiváló ez a mai nap arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi keletű problémát. Ez a nap lehetne a felfedezések és izgalmas kihívások napja, amikor pontosan tudod, hogy mit és hogyan kellene tenned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan eszmecserét folytatsz, ami izgalmas, új gondolatokat ébreszt benned. Még régi barátaid és ismerőseid részéről is érhetnek nagy meglepetések. Közlekedés során légy különösen óvatos, mert balesetveszélyes ez a nap. Megtapasztalhatod a telepátiát ma.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Gondolkodásodra a könnyedség lehet a jellemző. Olyanokhoz is tudsz alkalmazkodni, akikkel esetleg korábban nem jöttél ki, vagy kommunikációs zavarok ütötték fel a fejüket velük. Viszont ne vállalj többet, csak amennyit elbírsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban több áldozatot kell hoznod a partneredért, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted őt. És eszedbe juthatnak a régi szép idők, amikor a társad egészen más helyzetben volt, mint most.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Az örök optimistának mi ronthatná ma el a hangulatát? Még az sem, hogy a munkában olyan változások várhatók, amik miatt talán mások kétségbeesnének, ám neked éppen a lehető legjobbkor jönnek ezek az átalakulások.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Mivel szereted őt, ezért hajlandó vagy olyan dolgokat is megtenni, amikről tudod, hogy senki sem fogja ezt megköszönni neked. Legyen elég, hogy a társad hálás mindazért, amit teszel. Ha társkereséssel telnek a napjaid, akkor az igazira még várnod kell.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint általában. Mindent érdekesnek és izgalmasnak találsz, legyen bármi is az. A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, a mai napon a régi problémákkal is megbirkózol.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma nem követed a régi, jól bevált rutint, ami azért jó dolog, mert egész nap új ötletekkel bombázhatnak mások, illetve te a környezetedet. Feltétlenül írd le a mai napon támadó ötleteidet, amiket később valósíthatsz meg.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jól tennéd, ha a fontos döntéseket elnapolnád. A beszélgetések ösztönzőleg fognak hatni rád és igen izgalmasnak ígérkezik minden találkozás. Nagyobb türelmet kellene tanúsítanod másokkal szemben. Valaki nem tartja be az ígéretét, ezért meg kellene őt fenyegetned.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy a mai napon türelmesen viselkedni, akkor könnyebben elérheted a céljaidat. Minden ingatlannal kapcsolatos ügyön áldás van. A mai napon születő tervek a későbbiekben megvalósíthatóak lesznek. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos.