Horoszkóp 2017.07.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra, és a pénzügyek terén is inkább a kiadás, vagy a kevesebb bevétel lehet a jellemző. Előfordulhat, hogy olyan dolgokra megy el a pénz, ami esetleg az egészséged megőrzését is szolgálja. Ne izgulj, mindez átmeneti.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Többet kellene foglalkoznod az egészségeddel, mert minden esély meglehet arra, hogy egy régi baj kiújuljon. Ez később olyan problémákat okozhat, amik miatt esetleg ez ideig nem tudod ellátni a munkádat. Rokonnal ne vitatkozz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy véget ér egy olyan kapcsolat, ami fontos volt, és nagy szerepet játszott életednek egy jelentős szakaszában. De a benned uralkodó hatalmas erő segítségével felül tudsz emelkedni ezen, és a helyén tudod kezelni a történteket.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Talán rövidesen elérkezik az idő, hogy úgy érzed, képtelen vagy a kedveseddel lépést tartani. De az is megtörténhet, hogy olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amik lelkileg nagyon megviselnek – ezt azonban nem fogod kimutatni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egy kicsit lehetnél önzőbb, és gondolhatnál csak saját magadra, s ha ennek megfelelően tennéd a dolgodat, olyan sikereket érnél el, amik csak fokoznák amúgy is optimista hangulatodat. Ha egy kapcsolatot rendezni szeretnél, lépj a tettek mezejére.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatokban feszültségek támadhatnak, különösen, ha egy munkahelyen dolgoztok, vagy ha valakinek nincs munkája. Sajnos ez a helyzet olyan idegesítő szituációt hozhat létre, hogy képtelenné válhatsz a toleráns viselkedésedre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is megtörténhet, hogy a párkapcsolatod szakítópróba elé kerül. Ha szingli vagy, és magányosnak érzed magad, akkor ez nem tart sokáig. Egészen különleges személlyel hozhat össze a sors, akitől elveszted a józan ítélőképességedet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor igyekezz megteremteni az egyensúlyt, ez nagymértékben függhet attól, hogy mennyire tudsz toleránsan viselkedni. Ha társaságban töltöd a mai napot, remekül fogod érezni magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akad tennivalód bőven, persze érnek bosszúságok is, de a humorod átsegít a legvadabb szituációkon, mégpedig úgy, hogy képes leszel rajtuk jót nevetni.. Sőt, ha úgy adódik, akkor még saját magadat is ki tudod figurázni…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha párkapcsolatban élsz, olyan események történhetnek a családodban, amikre nem lehet felkészülni, és ez teljesen kiboríthat. Mintha kifordulnál önmagadból, szinte nem lehet rád ismerni. A partnered megpróbál segíteni, fogadd el a támogatását.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A meglévő párkapcsolatokban majdnem minden rendben, persze, hogy ezt így le lehessen írni, szükséges a te elnéző viselkedésed és a következességed is. Így tudod a dolgokat kézben tartani, és a megfelelő mederbe terelni. Rokoni találkozás jól sikerül.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ismered a mondást, miszerint teher alatt nő pálma? Ez lehet a következő időben jellemző a munkahelyedre. Annyi mindent kell elvégezned, és annyi helyen akad elintézendő dolgod, hogy időnként azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.