Horoszkóp 2017.07.21.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben ma dolgoznod kell, akkor remekül mehet a munka. Nincs olyan feladat, amit ne tudnál tökéletesen ellátni. Ha kirándulni mész, nagyon jól érezheted magad, de tudomásodra juthat egy olyan hír is, ami elgondolkodhat az élet értelmén.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha vizsgára, felvételire készülsz, akkor a mai napot szenteld a tanulásnak, mert az agyad olyan, mint a szivacs: gyorsan magába szívja az új tudást. Pénzügyek terén ez a nap nem mondható túlságosan jónak, hiszen a kiadásaid növekedhetnek.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Annak ellenére, hogy nem dúskálsz az anyagi javakban, még sincs okod a panaszra, mert a sors egy új lehetőséget sodorhat az utadba, ami jól jövedelmez majd. Művészi élményben is részed lehet, ami jót tesz a lelkednek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napot munkával kell töltened. Azért szakíts egy kis időt a mozgásra, méghozzá a szabadban, mert jót tesz a lelkednek és a testednek egyaránt. Ha szülő vagy, teljesen mindegy, mennyi idős a gyermeked, ne telepedj rá.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy amit elvégeztél, azért a juttatást jóval később kapod meg. Ettől viszont egy kissé idegessé válsz. Olyan hír juthat a füledbe, ami miatt feszültebbé válsz. A szerelmi viszonyokban a szerelmed a kedvedben akar járni.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Semmi sem áll a szerelem útjába. Ha az összeköltözést tervezitek, ne halogassátok, mert boldoggá tehet mindkettőtöket. Külföldi utazás remek lesz, ha pedig külföldről érkező személyt látsz vendégül, elégedettek lesztek mindketten.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a kedvesednek anyagi gondjai támadhatnak. De az is megeshet, hogy társad rokona kerül nehéz helyzetbe, amikor a te segítségedre is szüksége lesz. Kiváló ez a nap a nagytakarításra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy egészségi probléma miatt a tartalékokhoz kell nyúlnod. De az is megtörténhet, hogy kevesebb lesz a bevételed, ezért át kell alakítani a családi költségvetést. Ha a rokonokkal múlatod az időt, élvezni fogod minden percét.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha egy mód van rá, akkor a barátokkal töltsd az idődet, mert így kölcsönösen fel tudjátok tölteni a lemerülőben lévő energiaraktáraitokat. Eszedbe juthat az exed, de nem könnyezel, sőt a lelkedet sem kavarja fel a korábbi szép és kevésbé szép emlék.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan pénz állhat a házhoz, amire talán nem számítottál. És a legjobbkor jön, mert rendezni tudsz belőle bizonyos dolgokat. Sőt, olyasmit is megvalósíthatsz belőle, amire eddig azt hitted, a sors nem fog lehetőséget adni rá.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Megtörténhet, hogy rokon magatartásával torkig leszel. Unod azt is, hogy alkalmazkodnod kell olyan valakihez, akit nem igazán kedvelsz. Ne dühöngj, ennek a napnak is vége lesz egyszer. Ha szülő vagy, tedd azt, amit csemetéd szeretne!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is megtörténhet, hogy dolgoznod kell. Fogd meg a munka nehezebb végét, mert így érhetsz el olyan eredményt, amivel te magad is elégedett lehetsz. Az exeddel ne tervezz semmit, még akkor sem, ha úgy tűnik, ő szívesen felmelegítené veled a kapcsolatot.