Horoszkóp 2017.07.19.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Minden adva lesz ahhoz, hogy sikeres legyél a munkában. A megélhetésben új lehetőség adódhat, ami miatt vidám és optimista lehetsz. Ha dugdosod a pénzed, akkor előfordulhat, hogy nem fogod megtalálni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A rokonaid és az ismerőseid között is van olyan, aki szeretné, ha meglátogatnád, vagy legalább felhívnád őt. Ez azért mehet az agyadra, mert azt sugallhatják, hogy ez a kötelességeid közé tartozik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben a szinglik táborához tartozol, előfordulhat, hogy találkozol egy olyan személlyel, aki nem szimpatikus. Viszont később megváltozhat róla a véleményed és akár egy párt is alkothattok.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha pénzről van szó, akkor sokkal óvatosabbnak kellene lenned, mert megtörténhet, hogy egyetlen fillér sem marad a bankszámládon. A munkahelyeden valaki az agyadra mehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kiváló a mai nap üzleti megbeszélésre, szerződés kötésére, mert amihez ma a nevedet adod, azzal fantasztikus sikert érhetsz el. Bármilyen zsúfolt a napod, szakíts időt a testmozgásra, ami feltölti energiaraktáraidat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A felettesed olyan hírrel állhat elő, ami tetszeni fog neked, és szerencsésnek érezheted magad, hogy részt vehetsz a projektben. Ha a társad viselkedését gyanúsnak találod, akkor kutakodás helyett beszélje vele.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Sürögni, forogni kell a munkahelyeden, és olyan személy iránt is érdeklődést kellene mutatnod, akivel korábban nem volt kapcsolatod. Így ugyanis értékes ismeretségre tehetsz szert.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Amennyiben tartós párkapcsolatban élsz, akkor a partnered optimista és vidám magatartása rád is jó hatást gyakorol. Szomszéddal szemben határozott fellépésre lenne szükség, ha nem akarsz veszteséget elkönyvelni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kissé robbanékony hangulatban lehetsz, aminek az oka valószínűleg az a változás, amelyet az elmúlt időszakban el kellett szenvedned. Hiszen nem akartad, de sajnos a dologba nem volt beleszólásod.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy a felettesed kellemetlen helyzetbe kerülhet, ez a magyarázat a viselkedésére. Légy sokkal toleránsabb, és ha egy mód van rá, a saját érdekedben maradj ki a pletykálkodásból.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A következő hetekben minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz. Az életnek ezen a területén történik majd nagyobb mozgás, emiatt pedig hol jókedved lesz, hol szorongani fogsz. Akkor se vásárolj ma, ha nagy leértékelés van.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napot töltsd láblógatással, mert a következő hetekben rengeteg feladatot kell majd ellátnod. Most kell összegyűjteni az energiát, mert nem fogod bírni az iramot. Az exed életében olyan változás történhet, ami miatt búslakodni fogsz.