Horoszkóp 2017.07.18.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolgokat hallasz, amik miatt – ha nem is az egész életedet, de – a terveidet átgondolhatod. Megtörténhet, hogy valaki biztatást vár tőled. Ne fukarkodj az elismerő szavakkal.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Előfordulhat, hogy kommunikációs zavarok léphetnek fel a mai napon. Egy félreértés miatt egyik pillanatról a másikra feszültség alakulhat ki. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, mert így kerülheted el a nehéz helyzeteket.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem igazán kívánod praktikus dolgokra fecsérelni a drága idődet. Sokkal fogékonyabb vagy mások hangulataira, ezért remek alkalom kínálkozik bensőséges eszmecserék folytatására.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Gondolkodásod a mai napon kissé fegyelmezetlenné válhat. A gyakorlati kérdések hidegen hagyhatnak. Nyugodtan add át magad a szárnyaló fantáziának. A lényeg, hogy most lazíts és élvezd a pillanatot, a helyzetet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nagy adag érzékenység és kifinomultság, valamint hallatlanul nagy fantázia lehet rád a mai napon a jellemző. Ezeknek köszönhetően megoldhatsz egy olyan problémát is, ami eddig megnehezítette a hétköznapjaidat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ámulatba ejtő ódon tudsz belelátni embertársaid fejébe. Működésbe léphetnek az ösztöneid, és, ha hallgatsz rájuk, akkor a mai napod akár fantasztikus is lehet. Minden vizes tevékenységen áldás van.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel hosszabb távon tervezhetsz. De az exed is felbukkanhat ma, és egyáltalán nem fogod bánni, hogy már nem vagytok szoros kapcsolatban.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma az okkult témák iránt is érdeklődhetsz. Rendkívül érzékeny lehetsz most, ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgokon is megsértődhetsz, amiket egyébként észre sem veszel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy legszívesebben álmodozással töltenéd a mai napot. A legjobb az lenne, ha nem foglalkoznál olyan dolgokkal, amik kifogástalan logikát és okfejtést igényelnének. Valaki lenyúlhatja egy ötletedet! Ügyelj arra, kinek mit mondasz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz vitát, amik nem is annyira lényegesek. Ezért mielőtt megszólalsz, gondold át, mit érdemes szóba hozni.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy a felszín alatt kívánsz kutakodni, ami olyan dolgok tanulmányozására sarkallhat, amik a másik, láthatatlan dimenzióval kapcsolatosak.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Tölts több időt a szabad levegőn akkor is, ha esetleg nem túl jó az idő. Érdemes lenne olyan olvasmányba kezdeni, ami a spiritualitással kapcsolatos. Ha vásárolni mész, jól nézd meg, mire adsz ki, mert selejtet sózhatnak rád.