Horoszkóp 2017.07.17.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kissé lehangoltabb lelkiállapotban lehetsz, aztán olyan hírt hallasz, ami felvillanyozhat, aminek hatására másként láthatod a világot. Derűsen nézhetsz a jövőbe, még akkor is, ha nem dúskálsz a pénzben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nem könnyű ez a mai nap. Nemcsak a partnereddel nehéz az élet, hanem veled is. Olyan érzések keríthetnek hatalmába, hogy szeretnéd visszakapni a régi életed, ami lehetetlen. Alkalmazkodj a változáshoz, még akkor is, ha ezt utálod a legjobban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, akkor előfordulhat, hogy a csemetéd olyan dolgot tesz vagy mond, ami miatt a hetedik mennyországban érezheted magad. Fontos beszélgetést időzíts a mai napra.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A szerelmi kapcsolatokban a határtalan boldogság lehet a mai napra a jellemző. A kedvedet még az sem tudja elvenni, hogy rádöbbenhetsz arra, akiben megbíztál, az kijátszott, elárult.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valakit megsértesz a családban. De az is megtörténhet, hogy a rokonaid között van az a személy, aki képtelen alkalmazkodni hozzád, és lekezelően viszonyul hozzád. Ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Megtörténhet, hogy a mai napon sokat gondol rád egy olyan személy, akivel korábban jó kapcsolatot ápoltál. Egyszerűen nem érti, hogy miért távolodtál el tőle. Váratlan kellemes meglepetésben is részed lehet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Rengeteg megoldandó feladat vár rád, és a kollégáid segítségére nem számíthatsz. Igaz, hogy nem is vársz tőlük semmit. A magánéletedben lassú, pozitív változás veszi most kezdetét.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is megtörténhet, hogy valaki kórházba kerül, vagy olyan egészségi állapotba, amikor a te ápolásodra szorul. Ne várd meg, hogy kérjen, siess önzetlenül a segítségére, és cserébe a sors meg fog ajándékozni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fel kell venned a pókerarcot, és úgy előadni mindazt, amit a másik tudomására szeretnél hozni. Illetve, ha kérned kell, akkor is jó hasznát veszed ennek az arckifejezésnek, mert nem látják az érzelmeidet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan pénz üti a markod, amire nem számítottál. Kedvez a mai nap a hivatalos ügyek intézésének. Ha tanulsz, akkor össze kell szedni magad, mert számon kérhetik a tudásodat, a tanultakat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A családod tagjai között van az a személy, aki anyagilag támogathat. Mindezért nem vár hálát, hanem csak köszönetet. A munkahelyeden egy kollégád az idegeiden táncolhat. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha szülő vagy, megtörténhet, hogy csemetéd miatt fel kell keresned az ambulanciát. Ha gyermekre vágyakozol, aktivizáld magad, mert rendkívül termékeny a mai nap.