Horoszkóp 2017.07.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A rokonságod találhat ki neked olyan dolgokat, amik miatt egyik pillanatról a másikra méregbe gurulhatsz. Jobb, ha visszafogod magad, a békesség kedvéért légy engedékeny.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, és társad rokonaival töltöd az idődet, jól érezheted magad. Ha szingli vagy, olyan valakire vágyakozhatsz, aki nem viszonozza érzéseidet. Jobb, ha elfelejted őt.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szingli vagy, olyan valaki közeledhet feléd, aki határozatlanul viselkedik. Türelmesebbnek kell lenned vele, mert néhány hét után annyit változhat, hogy rá sem ismersz majd: sokkal bátrabb lesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha lehet, a mai napon lazíts, hagyd a munkát későbbre. Jusson eszedbe, hogy úgyis megvár, senki sem fogja elvégezni helyetted. Ápold a kapcsolataidat, mert hamarosan szükséged lesz rájuk.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Visszautasíthatatlan ajánlattal kínálhatnak meg. Ha utazol, remekül érezheted magad. Ha otthonod szépítésével ütnéd el az időd, szintén nagyon kellemes napot tölthetsz el, kikapcsolódhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Új ismeretséget köthetsz, de ami ennél is fontosabb, ismét összejöhettek azokkal a régi barátokkal, akikkel már évek óta nem tartottátok a kapcsolatot. Ez jó érzéssel tölthet el és hasznot is hajt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha régóta foglalkoztat a gondolat, hogy talán külföldön kellene szerencsét próbálnod, akkor ne habozz tovább! Vedd fel a kapcsolatot egy olyan ismerősöddel, aki már idegen országban él.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kissé visszafogottabb lehetsz a szokásosnál. Ennek a hátterében az állhat, hogy a környezetedben nemrég olyan esemény történt, ami még inkább rádöbbenthetett az élet mulandóságára.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a sors végre elhozza neked azt a szerelmet, amire már egy ideje vágyakozol. Ha párkapcsolatban élsz, szervezz közös programot a társaddal, nagyon jó élményeket szerezhettek így közösen.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valaki elszólhatja magát, és így olyan dolog juthat a tudomásodra, ami hihetetlenül megdöbbent. De egyúttal abban is segít, hogy megakadályozz egy olyan eseményt, ami miatt hátrányba kerülhetnél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ez az őszinteség napa! Itt a ragyogó alkalom, hogy a kedveseddel megbeszéljétek azokat a dolgokat, amik egyre jobban foglalkoztathatnak. Ha szülő vagy, gyermeked kérésnek engedj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel élvezet lesz minden együtt töltött perc. Ha társaságban töltöd a napot, akkor a politika legyen tabu téma.