Horoszkóp 2017.07.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A meglévő párkapcsolatodban feszültség támadhat, amelyet képtelen leszel elfogadni, és talán a szakítás gondolata is felmerülhet benned. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Több lehet a kiadásod, mint a bevételed és komolyan elgondolkodsz azon, hogy lejjebb kellene szállítani az igényeket. De erre nem kerül sor, mert végül jó bevételre teszel szert.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az új kapcsolatokban mámoros pillanatokat élhetsz át, és ha még nem házasodtál össze, akkor az esküvő gondolata is megfordul a fejedben. Régi szerető hírt adhat magáról.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az értéktárgyaidra a mai napon jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak. Ha viszont munkáról van szó, akkor a sors kegyes lehet hozzád, és a sikerek boldoggá tehetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy vérkeringési probléma alakul ki, ami utalhat arra, hogy nehezebben változtatsz. Ha külföldre készülsz, akkor vigyél magaddal több pénzt a tervezettnél.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Valakinek az önteltsége annyira irritálhat, hogy képtelen leszel visszafogni magad, és keményen kiosztod az illetőt. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldognak érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap egyszerűen ragyogó a külföldi utazásra. Olyan kapcsolatra is szert tehetsz, amely igen gyümölcsöző lesz a közeli jövőben. Szerencsére egy rokonra anyagi ügyekben is számíthatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egy rokonod nehéz anyagi helyzetbe kerülhet és ebben a kilátástalanságban nagyon számít a segítségedre. Amennyiben egészségi problémád van, akkor fordulj minél előbb orvoshoz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben barátokkal töltöd az idődet, akkor remekül érezheted magad. Most elgondolkodhatsz azon, hogy az életedet milyen irányban kéne változtatni. De ne csak terveket szövögess, hanem lépj a tettek mezejére!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap tele van izgalmakkal. Főként, hogy olyan jelentős változások történnek, amikről már egy ideje tudtad, hogy be fognak következni – de most át is kell az egészet élned.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Óriási önuralommal rendelkezhetsz a mai napon, nincs olyan helyzet, amely kibillenthetne az egyensúlyodból. Még akkor sem, amikor elfogadhatatlan elvárásokat támasztanak veled szemben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hízásveszélyes ez a nap, ezért fogd vissza magad, ha falatozásról van szó. Párkapcsolatod felett viharfelhők tornyosulhatnak, de ha most engedsz, minden jóra fordulhat.