Horoszkóp 2017.07.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma érdemes lenne családi ügyekkel foglalkozni, mert még olyan dolognak is pont kerülhet a végére, ami már jó ideje nem hagy se téged, se egy rokont nyugodni. Ha utazást tervezel, akkor már most lázban éghetsz. Valakivel szemben nem lehetsz őszinte.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Mindenféle új ötleted támadhat, a munkában pedig sokkal hatékonyabb lehetsz, mint az előző napok bármelyikén. Családi ügyek is foglalkoztathatnak, amiknek hatására átértékelheted az otthoni helyzetedet, és képes leszel változtatásokat végrehajtani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jól meg kell szervezni a mai napot, hogy mindenre jusson idő, amit elterveztél. Azon kaphatod magad, hogy a múlton merengsz, és olyan gondolataid lehetnek, amelyek segítségével megoldhatod a jelen problémáját. Partnereddel a mai napon nehéz helyzet alakulhat ki.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon mindenféle új ötleted támadhat, amellyel a munkádat is hatékonyabban végezheted. És ez pompás, főleg ha figyelembe veszed, vannak nagyon érzékeny munkatársak a közvetlen környezetedben. Ezért mielőtt megszólalsz, számolj 10-ig.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma remekül tudsz aprólékos dolgokkal foglalkozni, és alkalmas az idő arra, hogy megbeszéld a problémáidat a kollégáiddal, vagy a feletteseddel, aki nyitott az ötleteidre. Ha beteg személy van a családodban, akkor légy vele szemben önfeláldozó.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélések lebonyolítására, szerződés aláírására, nagyobb vásárlásra. Az is lehet, hogy olyan dolgok körül foroghatnak a gondolataid, amik a jövővel kapcsolatosak, és amiket meg kellene osztanod egy közeli ismerősöddel.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Ne kapd fel a vizet, amikor kiderül, hogy mennyien vannak azok, akik nem kedvelnek, akik féltékenyek rád. Hiszen ez azt jelenti, hogy az életnek valamely területén rendkívüli sikereket arattál.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Eredményes lépéseket tehetsz olyan dologban, ami nagyon fontos, ami már régóta foglalkoztat, és ami miatt szinte minden változik körülötted, veled. Egy baráti kapcsolatod, amiben átmenetileg szünet volt, újra szorossá válhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Bármibe kezdesz a mai napon, abban hallatlanul nagy sikereket érhetsz el a későbbiekben. Ne kérj segítséget egy olyan személytől, akivel korábban nagyon jó viszonyt ápoltál, de az utóbbi időben eltávolodtatok egymástól. Próbáld egyedül megoldani a gondodat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz mindent magadban tartani, pedig jobb lenne őszintén kibeszélni a dolgokat, és kapcsolatban maradni a valósággal. Hiszen ennek segítségével közelebb kerülhetsz éned mélyebb rétegeihez, és megértheted, mi miért történik veled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amik érinthetik a feladataidat, sőt a keresetedre is hatással lehetnek. Ha szülő vagy, csemetéd viselkedésével járhat táncot az idegeiden. Őrizd meg nyugalmadat és nem lesz gond.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet, amikor olyan dolgokhoz is hozzászólhatsz, amikhez semmi közöd, amikben nem kérték ki a véleményedet. De mindez nem fog érdekelni, hiszen a saját helyzetedről van szó, amit meg kell védened.