Horoszkóp 2017.07.13.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Igazságtalan helyzet alakulhat ki, ami miatt könny fog csillogni szemedben. Szedd össze magad, és állj ki saját magadért, mert ezt most senki sem fogja megtenni helyetted. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, akkor nemcsak, hogy elérhetsz egy csomó mindent, hanem meg is győzhetsz a saját elképzeléseidről másokat is. Utálatos kollégával szemben tarts három lépés távolságot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi viszonyokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben következetesnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél. A munkahelyeden több az irigy és gonosz kolléga, mint máskor…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Tartsd magad edzésben, és ne fojtsd el az esetleges csalódottság érzését sem. Igyekezz azt feldolgozni valahogy konstruktív módon, különben meg fog betegíteni. A régi párkapcsolatokban neked kell engedned.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sok energiával rendelkezel és képes lehetsz mindent megvalósítani, amit csak tervbe vettél. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogság járhatja át minden porcikádat. Nincsenek ellenséges érzületeid, de előfordulhat, hogy valaki mégis kihúzza nálad a gyufát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha a pénz nem lesz ma a központi témád, akkor a magánéletedben minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd, ahogyan vágysz rá. Hajlamossá válhatsz az embereket az anyagi helyzetük alapján megítélni, ami óriási tévedéshez vezethet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan események történhetnek, amik hatására úgy gondolhatod, az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Szedd össze magad, és ne tegyél olyat, amit megbánhatsz. Kedvez a mai nap kulturális programnak, ami feltölti szellemi és lelki energiaraktáraidat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és éppen azzal a személlyel keveredhetsz konfliktusba, akivel nagyon nem kellene, mert ádáz ellenségre tehetsz szert. Ha szabadságon vagy, akkor remekül fogod érezni magad. Az egészségedre jobban ügyelj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségre. Légy távolságtartóbb a mai napon, így elkerülhetsz egy olyan helyzetet, ami mély sebet üthet a szíveden. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Feletteseddel szemben tarts legalább tíz lépés távolságot. De az is lehet, hogy még ez sem véd meg a haragjától. Mivel nem tudod jól képviselni most a saját érdekeidet, jobban tennéd, ha a háttérbe vonulnál, és kivárnád a te idődet. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bírságveszélyes a nap, ezért fontos, hogy minden szabályt betarts. Ma egyik pillanatról a másikra rádöbbenhetsz, hogy valaki a hátad mögött aknásítja a terepet. Itt az ideje, hogy kiállj saját magadért, illetve megmutasd az illetőnek, hol a helye.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan hír juthat el a füledbe, ami miatt összeszorulhat a szíved, összeugorhat a gyomrod. Próbáld meg az irigység érzését száműzni, mert ezzel csak saját magadnak árthatsz. Költözködésre, az otthonod szépítésére kiváló a nap.