Horoszkóp 2017.07.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó napod lesz. Olyan események történhetnek, amik pozitív hatást gyakorolhatnak a megélhetésedre, a karrieredre. Kiváló ez a nap minden külfölddel kapcsolatos ügy intézésének, utazásnak, tanulmányok folytatásának. A mai napon történtek pozitív irányban befolyásolhatják a világnézetedet: még az is lehet, hogy valamiről teljesen megváltozhat a véleményed.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amikkel nem tudsz azonosulni. Sőt, egyenesen kihozhatnak a híres béketűrésedből. Ha befolyásolni szeretnéd a felettesedet, akkor semmi őszinteség. Inkább fordulj bizalommal egy olyan személyhez, aki jó kapcsolatot ápol a főnököddel. Ha az ő segítségét kéred, akkor nyert ügyed lehet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben a partnered lesz az, aki sokat tehet azért, hogy a viszonyotok kiegyensúlyozott legyen. Illetve olyan szálakkal kapcsolódhattok egymáshoz, amelyek eltéphetetlenek. A környezetedben élőkre nemcsak nagyobb hatást tehetsz, hanem ügyesen manipulálhatod őket, így önként teszik majd azt, amit te szeretnél.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatok terén tartogat kellemes meglepetést a sors. Kedvesed elfogadóan viselkedhet a mai napon, így aztán olyan dolgokban is közös nevezőn lehettek, amelyekről korábban úgy gondolhattad, kibékíthetetlen ellentét uralkodik köztetek. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség és a feletteseddel szemben is légy engedékeny, alkalmazkodó.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ki kell használnod a mai napot, mert a sors támogatását élvezheted anyagi területen. Vagyis minden, amiről ma szó esik, a későbbiekben jelentősebb bevételt hozhat. Családtagnak szüksége van a támogatásodra, különösen akkor, ha egészségi problémával küszködik. A titkaidra jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kommunikáció szempontjából fantasztikusnak nevezhető ez a mai nap. Nincs olyan téma, amiben nem érhetnél eredményeket – ezért örömödben talán még szárnyaid is nőhetnek. Amennyiben szülő vagy, csemetédre jobban kellene figyelned. Olyan valakinek a hatása alatt állhat, akivel te nem szimpatizálsz. Vagy aki rossz irányba terelheti őt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Soha nem volt még annyira aktuális a mondás, miszerint a harag rossz tanácsadó, mint a mai napon. Ha döntést hozol, nagyon fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet, a higgadtságodat, mert így tisztán látod a helyzetet, és a tetteiddel saját magadat hozod előnyös helyzetbe. Ha a párkapcsolatodban nem kerül szóba a pénz, talán tökéletes lesz ez a nap.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt minden okod meglehet az örömre. Talán még az anyagi kérdésekkel is előhozakodhatnál, a felettesed ugyanis ma mindent rózsaszínű szemüvegen keresztül szemlélhet. Így aztán ki kellene használnod ezt a ritka, jó helyzetet, mert mindent elérhetsz nála. Még azt is, amiről úgy gondoltad: reménytelen.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan beszélgetésre kerülhet sor, ami a jövőddel lehet kapcsolatban. Előfordulhat, hogy új helyzethez, vagy új emberhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. Párkapcsolatban nehéz helyzet jöhet létre.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nincs értelme mérgelődni, mert ez a nehéz helyzet csak a mai napot jellemzi. Vagyis ennek a napnak is vége lesz egyszer, és a dolgaid úgy alakulnak, mint ahogyan azt a legszebb álmodban láttad. Pénzzel vagy a jövőddel kapcsolatos megbeszélésnek ma nem kedvez az idő. Ingatlannal, családtaggal kapcsolatos ügyben viszont kedvező változás történhet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Előfordulhat, hogy a felettesed úgy vélekedik: továbbra is terhelhető vagy. Ezért olyan feladattal bízhat meg, aminek az elvégzése nem okoz ugyan nehézséget, viszont vagy nem fizetnek érte, vagy jelképes összeggel szúrhatják ki a szemed. Megtörténhet, hogy olyan dologra ragadtathatod magad, amely nem nevezhető etikusnak, és ami miatt később kínos helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában olyan jól alakulhat a mai napon minden, hogy bátran elkezdhetsz hosszabb távú terveket készíteni. Még az is lehet, hogy a felettesedet kenyérre lehet kenni. A szerelmi kapcsolatod fordulóponthoz érkezhet: a közös jövő már nem csak vágyálom lesz. Ha az exeddel találkozol, ne felejts el emlékezni a nehéz időkre…