Horoszkóp 2017.07.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A rokonságod olyan dolgokat találhat ki neked, amik miatt egyik pillanatról a másikra méregbe gurulhatsz. Ez viszont nem jó taktika, fogd vissza magad, a békesség kedvéért légy engedékeny.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, és társad rokonaival töltöd az idődet, jól érezheted magad. Ha szingli vagy, olyan valakire vágyakozhatsz, aki nem viszonozza érzéseidet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szingli vagy, van valaki, aki határozatlanul viselkedhet, mindenképp légy türelmesebb vele. Néhány hét után ugyanis annyit változhat, hogy végre közeledni mer feléd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha lehet, a mai napon lazíts, hagyd a munkát későbbre. Megvár, senki sem fogja elvégezni helyetted. Ne hanyagold el a kapcsolataidat, ápold őket, mert hamarosan szükséged lesz rájuk.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap ígéretes lesz, mert egy visszautasíthatatlan ajánlatot kaphatsz. Ha utazol, remekül érezheted magad. Ha viszont otthonod szépítésével töltöd az időd, akkor sem kell panaszkodnod, mert kikapcsolódhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Új ismeretséget köthetsz, és a régi barátokkal, akikkel már évek óta nem tartottad a kapcsolatot, most ismét összejöhettek. Ez jó érzéssel tölthet el és hasznod is származhat belőle.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha azon gondolkodsz, hogy talán külföldön kellene szerencsét próbálni, akkor ne tétlenkedj! Első lépésként vedd fel a kapcsolatot egy olyan ismerősöddel, aki már idegen országban él.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kissé visszafogottabb lehetsz a szokásosnál, ez viszont nem véletlen. Annak is nagy szerepe lehet benne, hogy a környezetedben olyan esemény történt, ami még inkább rádöbbenthetett az élet múlandóságára.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a sors végre elhozza neked azt a szerelmet, amelyre már egy ideje vágyakozol. Ha párkapcsolatban élsz, akkor szervezz minél több közös programot a társaddal!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Valaki elszólhatja magát, és így olyan dolog juthat a tudomásodra, ami nagy meglepetést okoz, sőt, megdöbbent! Ennek hatására megakadályozhatod, ami miatt hátrányba kerültél.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt a ragyogó alkalom, hogy a kedveseddel megbeszéljétek azokat a dolgokat, amelyek egyre jobban foglalkoztathatnak. Ha szülő vagy, gyermeked kérésnek mindenképp engedj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akivel élvezet lesz minden percet együtt tölteni. Ha társaságban töltöd a napot, akkor a politika legyen tabu téma. Jobb ugyanis a békesség!