Horoszkóp 2017.07.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A meglévő párkapcsolatokban feszültség támadhat, amit képtelen leszel elfogadni, és talán a szakítás gondolata is felmerülhet benned. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Most több lehet a kiadásod, és komolyan elgondolkodhatsz azon, hogy lejjebb kellene szállítani az igényeidet. De nem kell félni, erre azért nem kerül sor, mert jó bevételre is szert tehetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az új kapcsolatokban mámoros pillanatokat élhetsz át, és ha még nem házasodtál meg, akkor az esküvői gondolata komolyan elkezdhet foglalkoztatni. Egy régi szerető hírt adhat magáról.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az értéktárgyaidra a mai napon jobban kellene ügyelned, mert meglophatnak. Ha munkáról van szó, akkor a sors kegyes lehet hozzád, a sikerek pedig nagyon boldoggá tehetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy vérkeringési probléma alakul ki nálad, ami annak a jele is lehet, hogy nehezen tudsz változtatni. Ha külföldre készülsz, akkor vigyél magaddal több pénzt a tervezettnél.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Valakinek az önteltsége annyira irritálhat, hogy képtelen leszel visszafogni magad, és jól kiosztod majd az illetőt. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldognak érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap ragyogó lehet külföldi utazásra. Emellett olyan kapcsolatra is szert tehetsz, amely igen gyümölcsöző lesz a közeli jövőben. Egy kedves rokonra anyagi ügyekben számíthatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egy rokonod anyagilag nehéz helyzetbe kerülhet, és ebben a szorult helyzetben számít a segítségedre. Amennyiben egészségi problémád van, akkor fordulj minél előbb orvoshoz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Amennyiben barátokkal töltöd az idődet, akkor remekül érezheted magad. Most elgondolkodhatsz azon, hogy az életedet milyen irányban kéne változtatni. De ne csak tervezd!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap tele van izgalmakkal. Főként, hogy olyan jelentős változások történnek, amikről egy ideje már tudtad, hogy be fognak következni – de most át is kell az egészet élned.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Óriási önuralommal rendelkezhetsz a mai napon, nincs olyan helyzet, ami kibillenthetne az egyensúlyodból. Még akkor sem, amikor elfogadhatatlan elvárásokat támasztanak veled szemben.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hízásveszélyes a mai nap, ezért fogd vissza magad, ha falatozásról van szó. A párkapcsolatod felett viharfelhők tornyosulhatnak, de ha most engedsz, minden jóra fordulhat.