Horoszkóp 2017.07.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy olyan dolgokkal kezdesz el foglalkozni, amik eddig nem keltették fel a figyelmedet. De az is elképzelhető, hogy rájössz, egy talizmánnak milyen nagy ereje van.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kissé labilisabb érzelmi állapotban lehetsz, hol a mennyben érzed magad a boldogságtól, hol a mélyben a szomorúságtól. Ezért a munkahelyeden történő események lehetnek a felelősek, leginkább a felettesed viselkedése.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A futóműveidre nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert egy rossz lépés, és kifordulhat akár a bokád is. A mai napon olyan dolgot felejthetsz el, ami lényeges lenne.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az a csoda is megtörténhet, hogy a munkahelyeden olyan elismerésben lehet részed, ami az anyagi helyzeteden is meglátszik. Egy vallomás miatt a föld felett lebeghetsz két lépéssel.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A párkapcsolatokban túljuthattok egy bonyolult ügyön, amely nehézzé tette eddig a viszonyt. Még az is lehet, hogy a pénzügyek terén olyan sikert érsz el, ami miatt képes leszel madarat fogni örömödben.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ami a szerelmet illeti, egy régi kapcsolat tarthatja fogva a szívedet, lelkedet. Ezért fordulhat elő, hogy összehasonlítod a régit az újjal, és persze, hogy találsz valami hibát is.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha sokat kell dolgoznod, akkor bírni fogod erővel, energiával. Olyan váratlan helyzet állhat elő a mai napon, hogy talán még a szád is tátva marad. Használd ki ezt a helyzetet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolatodban minden azon múlik, hogy mennyire vagy toleráns, mennyire bírod erővel, energiával. A munkád során találkozhatsz valakivel, akibe első látásra beleszerethetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon legyen a mértékletesség a jelszavad. Ha úgy érzed, túl sok teher nyomja a vállad, akkor erről beszélj egy olyan személlyel, aki nemcsak megért, hanem segíteni is tud.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nincs mit szépíteni, nehéz ez a nap. Ha kell, akkor összeszorított foggal, de bírnod kell az iramot. Mindenképp iktass be egy ki testmozgást, mert fel fog tölteni testileg, lelkileg egyaránt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor egy harmadik személy rossz irányba befolyásolhatja a társadat. Ezért előfordulhat, hogy otthon viták alakulnak ki. Négyszemközt tisztázhatod a helyzetet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Most meg kell fognod a pénzt. Ha nincs állásod, mozgass meg minden követ, hogy újra el tudj helyezkedni. A sors nagyon jó lehetőséget kínál a következő időben, ami elégedetté tesz.