Horoszkóp 2017.07.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ezért nincs olyan dolog, amit ne tudnál elvégezni. Ha titkokat őrzöl, nagyon vigyázz rájuk, mert most könnyen kiderülhetnek, és emiatt rendkívül kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fokozott önbizalom és a tetterő lehetővé teszi, hogy rendkívül hatékonyan tudj dolgozni. Képes leszel kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni nézeteidet anélkül, hogy szembekerülnél másokkal. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, ami miatt minden okod meglehet az örömre. Bizakodóvá válsz, hiszed, hogy minden úgy fog történni, ahogyan szeretnéd. De egy olyan esemény is történhet, ami feléleszti lelkedben az irigységet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha tanulmányokat folytatsz, nem kell aggódnod, mert csúcsformában leszel, és még olyan dolgokra is emlékezhetsz, amikről nagyon régen hallottál, vagy tanultál. A környezetedben olyan esemény történhet, ami mélyen elgondolkodtat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan esemény történhet, ami miatt határtalanul boldognak érzed magad. Amennyiben orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggodalmaskodj, mert minden a lehető legnagyobb rendben lehet. A munkában fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át akkor, ha féken tudjátok tartani az indulataitokat. Egy régi téma kerülhet terítékre, amit most megoldhattok.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Azokban a házasságokban, régi párkapcsolatokban, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl, most tiszta vizet önthettek a pohárba. Ha megpróbálnád a társad szemével szemlélni a világot, egyszerűbbé és boldogabbá válna a te életed is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet. Nem árt, ha tudod, hogy a párkapcsolatodnak a jövője a te kezedben van: minden úgy történik, ahogyan azt szeretnéd, akarod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, könyvelésed bevétel oldala mutathat nagyobb mozgást. Remekül tudod képviselni most a saját érdekeidet, ezért kellene nyomulni, mert minden úgy sikerül, ahogyan szeretnéd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nincs olyan, amit ne tudnál megoldani. Kiváló ez a nap a fontosabb megbeszélésekre – bármihez adod a neved, az sikeres lesz. Ha van testvéred, akkor vele teljes lehet az összhang és egy szomszéddal is nagyon jól kijöhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, még olyan helyről is jöhet, ahonnan ezt nem várod. Érdemes nagyobb vásárlást is bonyolítani, mert nagyon jó áron juthatsz értékes dolgokhoz. Baráttal ne oszd meg a titkaidat!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Sok energiával rendelkezel és képes lehetsz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzéseid, egyszerűen csak nincs kedved alkudozni – még egy kicsit sem.