Horoszkóp 2017.07.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amik nagyon megdöbbentenek, de az is lehet, hogy olyan dolgok hangoznak el, amiktől örömödben fülig ér majd a szád. Valakinek a féltékenységén megdöbbenhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon olyan események történhetnek, amelyek a jövőddel kapcsolatosak. Rokoni viszonyokban felütheti a fejét a féltékenység, de az is lehet, hogy valakinek a viselkedése okoz majd meglepetést. Ha higgadt maradsz, képes leszel kezelni a helyzetet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon többet tehetsz az egészséged megőrzése érdekében. Ha a közvetlen környezetedben olyan személy van, aki betegséggel küszködik, akkor légy a segítségére, mert te vagy az, aki ki tudja hozni őt még a legreménytelenebb helyzetből is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A régi kapcsolatokban úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Ebben sok igazság van, mert a társad kevésbé toleráns, és előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra őrült helyzet alakul majd ki. Bármi történjen, ne ijedj meg, mert, ha kézben tartod a dolgokat, nem ér veszteség.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg feladatot kell ellátnod. Emiatt fordulhat elő, hogy rendkívül fáradtnak érzed magad, és mintha az erőtartalékaid végén járnál. Egészségedre, testi épségedre is jobban kellene vigyáznod. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne félj, jó kezekben leszel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, a partnered viselkedése miatt nem leszel könnyű helyzetben. De mindig is híres voltál a hidegvéredről, amelynek most nagyon nagy hasznát veheted. A hobbidra ne sajnáld a pénzt, mert az tökéletesen kikapcsolhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A feladatod a rokoni kapcsolatok ápolása. Törődj többet azokkal az emberekkel, akikhez rokoni szálak fűznek és a lakásod, otthonod biztonságára fordíts nagyobb figyelmet! Kedvez a nap az ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan dolgokról kellene beszélni a mai napon, amik tabunak számítanak. Te és a beszélgetőpartnered is nyitottak lesztek minden témára, sőt, akár egy kényes kérdésnek a végére is pontot tehetsz. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden megszorítások várható0k, és ez hatással lesz a családi költségvetésre – a nadrágszíjon újra húzni kell.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az egészségedre és a testi épségedre a mai napon jobban kellene ügyelned, mert előfordulhat, hogy sérülést szenvedsz, vagy egy vírus ágynak dönt. Egy kolléga kihúzhatja nálad a gyufát. Ha belemész a harcba, ezzel önmagadról is rossz bizonyítványt állíthatsz ki.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyomottabb kedélyállapotba kerülhet, ami a kettőtök viszonyára sincs jó hatással. Légy vele sokkal türelmesebb, és mondd neki többször, hogy szereted. Támogasd őt mindenben, ezzel sokat segíthetsz rajta.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Megdöbbenhetsz valakinek a viselkedésén, még az is lehet, hogy egy barát okozhat mélységesen mély csalódást. Ha egy közösségnek vagy a tagja, olyan őrült helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.