Horoszkóp 2017.07.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Az lenne a legjobb, ha a mai napot pihenéssel töltenéd, és feltöltenéd testi, szellemi s lelki energiaraktáraidat. Ha ez nem lehetséges, akkor az otthonodban végezz el olyan feladatokat, amelyet talán már jó ideje halogatsz. Régi ismerőssel összehozhat a sors.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon hallgatnod kellene a megérzéseidre, mert a hatodik érzéked tökéletesen működik. Ha az ösztönöd szerint döntesz valamiben, akkor a későbbiekben ennek a gyümölcsét learathatod. Tartózkodj, mozogj többet a szabad levegőn.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A kapcsolataid a mai napon nagyon kellemesen alakulhatnak. Még az is lehet, hogy új ismeretségre tehetsz szert, mint általában. Pozitív rezgéseidet, kisugárzásodat viszonozni fogják azok, akikkel a mai napon hoz össze a gondviselés.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon olyan dolgok történhetnek veled, amelyek hatására fejlődhetsz, érlelődhetsz, újabbnál újabb tapasztalatokkal gazdagodhatsz. A dolgokhoz való pozitív hozzáállásodat a nagyvilág is visszatükrözi, amitől boldog lehetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ügyelj arra, nehogy másokkal szemben fölényesen érezz vagy lépj fel és akkor ez egy nagyon pozitív nap lesz, amely a személyes fejlődésedet szolgálja. Ha utazol, akkor nagyon óvatosnak kell lenned, mert balesetveszélyes ez a mai nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mindenféle kapcsolatod, régebbi vagy újabb, közeli vagy lazább, most haszonnal kecsegtet. Másokkal szemben tanúsított kedvességed és nagyvonalúságod hasonló reakciókat válthat ki a többi emberből is. Ha nyaralsz, fantasztikusan érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel a későbbiekben bátran tervezgetheted a közös jövőt. A meglévő viszonyokban viszont nehézségek léphetnek fel. Ha képes vagy nyitottan, elfogadóan viselkedni, nem lesz gond.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha tartózkodsz az arroganciától és nem feledkezel meg azok az apró részletekről, amelyek a jó kapcsolatokat működtetik, akkor most profitálhatsz belőlük, és ezért ez a mai nap roppant sikeresnek nevezhető. Régi emlék könnyet csalhat a szemedbe.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy többször foroghatnak a gondolataid az exed körül. Jól tennéd, ha kivernéd őt a fejecskédből, mert ha felújítod vele a kapcsolatot, abból semmi jó nem származik. A mai napon belebújhatsz a kiváló vendéglátó szerepébe. Ha te veszel részt grill partin, akkor olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Még az is lehet, hogy olyan elismerésben lehet részed, amelyre nem számítottál. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a támogatását a következő időben élvezheted. A mai napon ügyelj arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Itt az idő, hogy ráhangolódj belső énedre és nagyobb önismeretre tehetsz szert. Ha többet szeretnél szórakozni, akkor erre is lehetőséget kínál a mai napon a sors. Talán még szomszéddal, vagy baráttal is több időt tölthettek el együtt.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet a mai napon, amely nagyon jó hatást gyakorolhat az önbizalmadra. Mindenből, ami ma történik, nagyon sokat tanulhatsz. Ez egy roppant szerencsés nap lesz, ne hagyd ki a szerencsejátékokat!