Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap legfontosabb feladata, hogy megőrizd a nyugalmadat. Különösen azért, mert a rokonaid között vannak olyanok, akik miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. Ám, ha most kerül sor veszekedésre, akkor abból talán örökre harag marad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Balesetveszélyes ez a nap, légy rendkívül óvatos, mert könnyebben összetörheted magad. Óriási energiával rendelkezel, ezért legyen bármi a célod, azt most elérheted. Arra ügyelj, hogy senkivel ne keveredj szóváltásba, mert ennek te ihatod meg a levét.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Pénzügyek alakulása miatt jöhet létre olyan feszültség, hogy még az is lehet, elcsattan egy nagy pofon. Értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak, vagy te tehetsz olyan dologban kárt, amik miatt extra kiadásra kerülhet sor.  Baráttal jót beszélgethetsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Általában a nyugalom és a higgadtság jellemző rád, azonban ennek nyoma sincs ezen a hétvégén. Egymást követik azok a helyzetek, amikor hirtelen eljuthatsz az őrület határára. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad viselkedése idegesíthet, de nagyon.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor kapd össze magad, mert nem csak a felettesed, hanem egy kollégával, vagy a munka során megismert személlyel is összeakaszthatod a bajszodat. Ha táplálkozásról van szó, akkor ma próbálj meg mértéket tartani.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Szóváltásba, hatalmi összetűzésbe keveredhetsz a mai napon. Kerüld az alattomos megoldásokat, nem csak azért, mert vissza fog ütni rád, hanem azért, mert ez hosszabb távon nem vezet semmi jóra. A szerelem egén villámok cikázhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor ez eléggé nehézkesen megy. Teljesen mindegy, hogy otthoni munkáról vagy pénzkereseti tevékenységről van szó. Ha rokonok társaságában töltöd a napod, akkor nagy szükség lesz diplomatikus fogalmazásra.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Balesetveszélyes ez a nap, légy rendkívül óvatos. Semmiféle vitába nem szabad ezen a hétvégén belemenni, mert olyan veszekedésre kerülhet sor, amely lelkileg nagyon megviselhet. Tölts több időt lazulással, foglalkozz a hobbiddal.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Pénzügyek terén sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyan kiadásaid is lehetnek, amelyek elkerülhetők lennének. De figyelmetlenség vagy félreértés miatt nyúlhatsz most sokkal mélyebben a zsebedbe.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Erre a hétvégére az őrült szó lehet a jellemző. A meglévő párkapcsolatokban olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe szökhet. De az is lehet, hogy a társad áll elő olyan valamivel, ami miatt könny szökhet a szemedbe.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jól tennéd, ha ezen a hétvégén inkább lazítanál. Ha muszáj dolgozni, akkor kénytelen leszel megfogni a munka végét, és nagyon odatenni magad. Ellenkező esetben még az is lehet, hogy útilaput kötnek a talpadra. Vagy otthon alakulhat ki nehéz helyzet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Energiaszinted ezen a hétvégén megnő, így most olyan változtatások történhetnek az életedben, amelyek a jövődre pozitívan hatnak majd. Olyan sikereket érhetsz el, amelyekre talán még a legmerészebb álmaidban sem mertél volna gondolni.